Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOMMARENS HUDVÅRDSRUTIN

Hej älsklingar! Måndag igen och dags för ett hudvårdsinlägg! Jag tänkte gå in på hur min hudvårdsrutin ser ut i sommar – det blir ju lite annorlunda när det är mycket sol ute och man ligger vid poolen på dagarna.

En sak jag är försiktig med är syror som gör att huden blir extra känslig för solen – det går ju att använda varsamt om man kombinerar med solskydd men nu fokuserar jag mest på att skydda och reparera.

Nu hade jag några produkter i necessären som jag glömde i Stockholm:/ som jag gärna hade slängt med men jag måste släppa det nu haha. Så förargligt bara!

Jag har delat upp det i morgon och kväll och dom produkter jag skrivit om tidigare länkar jag till om ni vill läsa lite mer om dom!

MORGON

Jag börjar med att applicera min älskling från Hyggee som återfuktar och reglerar hudens talgproduktion. Därefter åker min nya älskling från Deciems Hylamide som heter Sub q Anti Age – den kräver ett eget inlägg som jag tänkte sätta ihop snart men den är i kort ett återfuktande serum som innehåller en massa anti-age ingredienser.  Runt ögonen applicerar jag Ole Henrikssens Banana Bright Eye Cream som ljusar upp och förbättrar hudkvaliteten. Sen är det dags för solskydd – jag kombinerar min älskling från Paulas Choice  med K-Ceutic från Dermaceutic som är helt fantastisk. Den sistnämnda brukar jag använda runt ögonen. Jag använder även Evys solkydd som är en storfavorit men den fick inte plats på bilden.

KVÄLL

På kvällen fokuserar jag på att ge huden en massa näring och fukt! Jag börjar med att applicera Dermalogicas Calm Water Gel för att lugna och återfukta huden.
Därefter applicerar jag några droppar olja, Roseship Triple C+E Firming Oildet är så härligt att ge huden lite olja på kvällen tycker jag.
Runt ögonen har jag ögonserum från Dr. Dennis Gross som är ett kraftfullt anit-age serum med bland annat Retinol och vitamin C. Sista så applicerar jag en reparerande kräm från Dermaceuticals som är en urhärlig återuppbyggande kräm.
Sen lade jag även till ett par återfuktande sheet masks som jag kör ungefär varannan dag och mitt älskade ögonfransserum från Revitalash. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!