Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DERMAPEN UPDATE

Jag tänkte bara slänga upp en liten miniuppdatering efter min Skin Agency Reload behandling(ni kan läsa mer om den här). Min rodnad försvann ungefär efter två dagar och och de små stickmärkena försvann helt efter ungefär 3-4 dagar, men det var inga problem att sminka över dom. Jag tycker inte att jag fjällade så mycket faktiskt men jag har varit noga med att använda en fet och närande kräm – framför allt under nätterna. Sen har jag ett väldigt skonsamt sätt att ta bort död hud, jag masserar nämligen huden med mina fingrar i duschen – då ”rullar” liksom huden av utan att man behöver använda någon exfolierande produkt. En storfavorit när det kommer till återuppbyggande och vårdande krämer är Dermaceutics K-Ceutic – jag är lite besatt av den faktiskt och älskar att använda den på nätterna. Den är otroligt snäll mot huden, innehåller SPF50 och är alldeles perfekt efter man gjort en behandling(den finns bland annat att köpa här(klick!)). Jag känner inte så mycket skillnad i strukturen på huden men det ska tydligen ta ett tag….jag kanske kan se en liten förbättring på min panna. Vi ska göra två behandlingar till och jag uppdaterar er så klart efter hand!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!