Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKIN AGENCY RELOAD

Det är väldigt mycket info om behandlingar här på bloggen nu..hoppas ni inte blir uttråkade? Jag skrev ju igår om att jag skulle testa Dermapen för första gången hos Elita på Skin Agency. Jag har hört väldigt mycket om den så kände att det var dags att bilda mig en egen uppfattning och agera testperson haha. Dermapen går under kategorin microneedling som enkelt beskrivet, orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan, vilket frigör tillväxtfaktorer som gör att huden börjar producera nytt kollagen och nya kapillärer. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur. Behandlingen jag fick på Skin Agency heter Skin Agency Reload och är alltså en kombination av Dermapen och Infuzion Skinbooster(ni kan läsa mer om den här(klick!)) samt en skräddarsydd vitamincocktail som slussas in i mikrokanalerna som nålarna skapat. Tydligen så gör Infuzionbehandlingen att läkningstiden efter Dermapen förkortas då man ger huden en rejäl, djupgående och långvarig fuktboost. Man börjar med Dermapen och avslutar med Skinbooster och jag fick lite bedövning i pannan då det gör ondast där. Och det kändes en hel del, tror jag ska sitta lite längre med salvan nästa gång, men det var tack och lov över väldigt fort och resten av ansiktet kändes inte i närheten så mycket. Efteråt kändes det lite som när man konditionstränat hårt i hög värme, men det lade sig snabbt. Redan någon timme efteråt kändes det inte lika varmt och rodnaden hade lagt sig en hel del.  Idag har jag bara lite rodnad och en del små stickmärken i pannan som jag hoppas försvinner snart. Jag har ovanligt lätt att få blåmärken och vanligtvis får man inte det. Man ska undvika makeup i 24h så jag jobbar hemifrån idag haha, ni kan se hur jag ser ut på bilderna nedan! Det ska bli såå spännande att se resultatet av den här behandlingen och jag håller er givetvis uppdaterade på hur det känns framöver.

En liten lista på vad behandlingen gör:

-minskar fina linjer och rynkor
-återfuktar och tar bort torrhet
-ljusar upp mörk hy under ögonen
-fyller ut hålighet under ögonen
-ger en lyfteffekt
-lystergivande
-tar bort ytliga blodkärl
-minskar pigmentfläckar
-förbättring av acneärr
-förbättrar hudstruktur och minskar porstorlek.

 

Priset för en sån här kombinationsbehandling hos Skin Agency är 4895kr.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!