Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKIN BOOSTER UTAN NÅL

Jag skrev ju tidigare om att jag skulle till Skin Agency och testa något som heter Infuzion Skinbooster, jag var där i måndags förra veckan och träffade gulliga Elita.
Som ni vet äälskar jag ju traditionella skinboosters så jag blev alldeles exalterad när jag hörde om den här varianten som inte kräver några nålstick. Kort förklarat är det en ny behandlingsmetod där hyaluronsyra, aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter slussas in under huden och ger den ny volym och fukt samt stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion. Behandling utförs med en apparat som är utrustat med ett litet rullhuvud som man drar över huden – samtidigt som man får hålla i en svart rulle – det är för att nedslussningen sker med hjälp av ström och att man behöver skapa en dragningskraft – man kan därför upplevde en metallisk smak i munnen. Det är inte obehagligt på något sätt och tar ungeför 30-40 min att utföra. Direkt efter kändes min hy alldels strålande, dagen efter fjällade jag lite, men det kan ha varit för att Elita gjorde en snabb peel på mig för att godsakerna skulle tränga in lättare i huden. Jag känner att jag har fått en ny glow och att den känns jämnare, min makeup lägger sig liksom snyggare – jag känner mig lite yngre på nåt sätt. Man rekommenderas att göra 3 behandlingar och resultatet håller i ca 6 månader. En annan sak som är viktig att tillägga är att det går att använda den över HELA ansiktet – även under ögon och i pannan – vilket inte går med den traditionella varianten.
Jag är så spänd på att se hur jag känner efter den tredje och ska göra min andra nu på torsdag! Det ska gå en vecka emellan gångerna så ni får vänta lite med min slutrecension:)

Elita_logo_nude

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!