Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEMLIGHETEN …

…ja nu ska jag berätta hemligheten bakom mina urlånga ögonfransar! Det är nämligen fransserumet Revitalash! Ni som använt det tidigare har kanske märkt att det försvann från marknaden men Athena Cosmetics, tillverkaren av RevitaLash, vann nyligen ett domstolsöverklagande av ett felaktigt försäljningsförbud från Läkemedelsverket. Förbudet hävdes av domstolen, så nu har konsumenterna i Sverige rätt att köpa samma RevitaLash produkter som under hela tiden har varit tillgängliga för andra konsumenter i hela EU. Produkten är alltså säker och på väg in på bland annat Kicks och andra återförsäljare. Jag kan inte vara mer glad för det här är en av få produkter som verkligen fungerar! Jag har inte märkt någon typ av känslighet och effekten blir att fransarna blir mörkare, tjockare, längre och mer böjda. Nu använder jag ett för brynen och ett för fransarna men skillnaden är bara själva appliceringsborsten. Det har fortfarande inte kommit upp på Kicks men det är tydligen på gång.

Produkten är även allergivänlig, icke-irriterande, godkänd av hudläkare och ögonläkare, kliniskt testad samt ej testad på djur.

UTAN MASCARA
MED MASCARA:
  
Till vänster ser ni applikatorn för fransserumet och till höger är den anpassad för ögonbrynen. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej!
  Jag testade revitalashs första variant (dvs innan Läkemedelsverket stoppade det) och fick löjligt bra resultat. Andra versionen (som kom efter stoppet) tyckte jag var värdelöst. Vet någon vilken variant som kommer tillbaka nu?

  Eva 2017-08-30 21:37:13
  Svara
 • Hej! Vart kan man köpa produkten så länge? Den verkar fortfarande inte kommit in på kicks..
  tack för en superbra blogg! 🙂

  Rebecca 2017-08-26 01:12:59
  Svara
  • Svar på Rebeccas kommentar.

   Heej! Det går väldigt långsamt för dom att få upp den..så länge finns den att köpa här https://www.harmoniq.se/?option=com_webshop&view=searchproduct&search=revitalash

   Tack för att du läser!:D

   Stor kram S <3

   Susanne Barnekow 2017-08-26 13:49:49
   Svara
 • Hej jag använder xlash sedan ett par år och tycker det funkar bra, men jag har som en röd linje kring mina ögon, något jag sett att många som använder fransserum har, upplever du att revitalash ger dig det? Svårt att se eftersom jag antar att du har smink på bilderna. kram

  frida 2017-08-17 15:07:58
  Svara
  • Svar på fridas kommentar.

   Hej Frida! Jag har också använt X Lash tidigare – tycker också att det fungerar bra. Dock en bra bit ifrån lika bra som Revitalash. Jag inte fått någon som helst reaktion från det här serumet men den kan så klart vara individuellt. 🙂 Kram S

   Susanne Barnekow 2017-08-17 16:20:57
   Svara
 • Hej

  Kan du inte göra ett inlägg med din morgon rutin och din kvälls rutin och vilka hudvårdsprodukter du använder vid morgon och vilka vid kväll 🙂
  Karm

  Sanna

  Sanna 2017-08-17 13:21:39
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna, Självklart kan jag göra det! Uppskattar jättemycket när ni säger vad ni vill att jag ska skriva om! Blir så motiverad av det:D Stor kram till dig! S <3

   Susanne Barnekow 2017-08-17 14:13:01
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!