Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DR DENNIS GROSS FAVVS

Hej älsklingar! Hoppas ni mår bra idag i regn och snörusket! Jag måste bara få tipsa om ett par nya hudvårdsfavoriter från Dr Dennis Gross – Firming Peptide Milk och Ferulic + Retinol Triple Correction Eye Serum. Två riktigt härliga produkter jag snabbt blivit beroende av!

Om vi börjat med Firming Peptide Milk så är den, som ni ser på bilderna, väldigt lätt och även en liten dos räcker till hela ansiktet. Jag känner direkt hur den ger en härlig återfuktning och den verkar genom att tillföra näring och göra den fastare och mer spänstig. Innehållet då? Jo, den bygger på en kombination av fuktbindande ingredienser och ett spänstgivande komplex bestående av peptider, aminosyror och ceramider. Den känns så snäll mot huden och jag känner hur den tackar mig efter jag använt den – jag applicerar den efter min toner/micellära rengöringsvatten. Den passar för alla hudtyper och är perfekt för torr och känslig hud då formulan innehåller lugnande och lindrande ingredienser. Det här är en sån där produkt som jag alltid skulle vilja ha i min rutin då den inte bråkar med något annat steg utan bara snällt smälter in i huden och gör den mjuk, lugn och fin. Tyvärr kostar den en hel del, 795kr(finns bland annat att köpa här). 

Ferulic + Retinol Triple Correction Eye Serum är ett kraftfullt serum för ögonpartiet som innehåller mitt älskade Retinol och även den kraftfulla antioxidanten Ferulsyra. Tillsammans arbetar dom på att minimera och förebygga fina linjer och rynkor. Den gör även huden mer spänstig och man kan uppleva att den ger ett litet lyft – jag tycker den är jättebra att ha innan man ska applicera ögonskugga för det känns som att ögonlocket blir slätare och mer uppstramat. Även den här lilla godbiten passar känslig hud. Man får tyvärr räkna med en mindre hål i plånboken då priset ligger på 975kr, men jag upplever i alla fall att det är ganska drygt. Finns att köpa här(klick!). 


Här ser ni ögonserumet!

Och här är mjölken.. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!