THE BEAUTY OF CHANGE

Åh vad glad jag är över det här samarbetet med NK! Hela skönhetsavdelningen har nämligen uppdaterats och heter numera NK Beauty – det har verkligen förvandlats till en omåttligt inspirerande skönhetsdestination, där man kan hitta varumärken som inte finns att köpa någon annanstans. Utöver det unika utbudet är själva platsen och atmosfären ljuvlig, det är verkligen något visst med att strosa runt i de lyxiga lokalerna – personligen brukar jag plocka upp en take-away kaffe eller te från ett av de mysiga caféerna och verkligen ta mig tid att strosa runt och njuta. Det finns ett gnistrande sortiment av både doft, makeup och hudvård  – som känns lyxigt men samtidigt lekfullt. Det som är nytt på makeup är bland annat Hourglass, Chantecaille och Manasi 7 men sen finns ju även klassiker som Tom Ford och YSL. Ni måste verkligen gå dit och kika på hur fint det har blivit!

Som ni vet är jag normalt ganska set-in-my-ways när det kommer till färgval och utförande av min sminkning(läs bronze, bronze bronze) och blev faktiskt väldigt glad när jag fick utmaningen att göra en färgsprakande och lekfull makeup! Min personliga utmaning låg i att jag ville skapa en look som jag fortfarande skulle kunna tänka mig att bära en utekväll – alltså en balans mellan galen inspiration och en bärbar makeuplook. NK Beautys kampanjbudskap är ”The Beauty of Change” och jag kände verkligen hur passande det var i det här fallet, när jag fick uppleva hur härligt och uppiggande det kan vara att ändra sina rutiner och göra något annorlunda – även fast det handlar om något så enkelt som en färgstark och överraskande makeup! Jag har nämligen blivit helt kär i den här looken och kommer definitivt bära den i framtiden! Och, hur snyggt är det inte med rosa ögonskugga?

Jag ska så klart skriva lite mer om nyckelprodukterna och ni hittar alla på bilderna nedan.

HOURGLASS Ambient Lighting Edit Unlocked (880 kr) Den här underbara paletten är slutsåld nästan överallt. Den innehåller 6 nyanser bestående av puder, bronzer, blush och strobe-puder. Ett stort plus är att den är 100 % vegansk och en del av varumärkets arbete som ett cruelty-free brand där en del av vinsten går till Nonhuman Rights Project (djurs rättigheter).

YSL La Lacque Couture i nyansen Bleu Majorelle(260kr) – väldigt bra lack som torkar ovanligt fort.

MAC Powder Blush i nyansen Bright Pink(240 kr).

Chantecaille Charm Brilliant Gloss i nyansen Charm(315 kr) – det här märket är exklusivt för NK och har så mycket fina produkter. De samarbetar även jättemycket med olika utvalda välgörenhetsorganisationer och glosset jag använt har grönt te i sig! Har även hört att Angelina Jolie är ett fan.

◊ Tom Ford Full Coverage Waterproof Foundation/Concealer (750 kr) – Tom Ford säljs exklusivt på NK och den här foundation/concealern är helt klart en ny favoritprodukt när det kommer till bas. Den täcker galet bra och ger en så mjuk och glowig finish. Sen sitter den som berget!

      

SUPERHERO MASCARA


IT Cosmetics är ett amerikanskt märke som är helt nytt på den svenska marknaden, så nytt att jag fortfarande inte ligger uppe på någon svensk e-handel – men det ska tydligen börja säljas på Kicks.se från och med november, så håll utkik! Jag har fått testa några av produkterna och tänkte börja med att ge en liten review på deras Superhero Mascara.

Jag har ju väldigt långa fransar nu(tack vare Revialash) så det behövs minimalt med mascara för att få dom att riktigt skjuta i höjden, jag har därmed lite överseende med produkten jag testar. Som vanligt tycker jag att det är lite för mycket produkt som följer med ut på borsten. Det blir alltså betydligt lättare att måla andra ögat när det västa kladdet landat på det första. Trots kladdet så gillar jag den, den ger verkligen ordentligt med volym, sitter på plats hela dagen och är ovanligt enkel att tvätta bort.

Mina minus är alltså lite kladdigt resultat och en önskan om mer separation av fransarna.

Ni kommer nog snart se en massa mer av det här varumärket då det verkar vara mycket uppskattat i både USA och Canada.

Priset på mascaran kommer ligga på runt 250kr.

FÖRE

EFTER:

NEWS!

Hej på er! Äntligen fredag eller hur?! Jag trodde ju att jag skulle få upp ett inlägg med en sminkning igår men det har blivit försenat – lovar att ni ska få se den snart. Nu tänkte jag visa upp en massa härliga höstnyheter från Alf Sörensen som jag besökte igår. Jag tänkte att jag skriver lite om dem  under respektive bild!

 

Här ser ni en doftnyhet från lyxiga Van Cleef & Arples, Rose Rouge, vilket är en ganska söt och lätt rosdoft. Jättefin och gud så tjusig förpackning!

Nuxe klassiska olja kommer nu i en richevariant som är anpassad för den riktigt torra huden. Jag tycker personligen att den kändes skönare än originalet då den gick in bättre i huden. Sen kommer ett urhärligt all-round balm som man kan använda på torra nagelband, läppar etc. Doftar fräscht med en hint av honung. 

Clean återlanserar nu två dofter, Cool Cotton – som doftar underbart fräscht samt Cashmere som är varm och myskig. Superfina båda två! 

Bvulgaris flaskor alltså! Det här är en lite damigare variant som nu kommer i utförandet Intense. 

Här är nog favoritkollektionen som kommer säljas exklusivt på NK. Helt fantastiska – min favorit var helt klart Iris som var alldeles underbar! [/caption]

Här ser ni två nyheter från Dr. Brandt – ett uppljusande serum och en jättehärlig nattmask som vårdar och lugnar huden. Tror den sistnämnda är en ny favorit faktiskt! [/caption]

Ovan ser ni en kollektion från Oscar De La Renta som är helt ny i Sverige, säljs också exklusivt på NK, jättefina dofter som hämtats ur De La Rentas vackra trädgård. 

Två andra nyheter från Dr. Brandt för den lite fetare huden. En blå nedmattande creme samt ett nytt utförande av masken Vacuum Cleaner. 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!