Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUPERHERO MASCARA


IT Cosmetics är ett amerikanskt märke som är helt nytt på den svenska marknaden, så nytt att jag fortfarande inte ligger uppe på någon svensk e-handel – men det ska tydligen börja säljas på Kicks.se från och med november, så håll utkik! Jag har fått testa några av produkterna och tänkte börja med att ge en liten review på deras Superhero Mascara.

Jag har ju väldigt långa fransar nu(tack vare Revialash) så det behövs minimalt med mascara för att få dom att riktigt skjuta i höjden, jag har därmed lite överseende med produkten jag testar. Som vanligt tycker jag att det är lite för mycket produkt som följer med ut på borsten. Det blir alltså betydligt lättare att måla andra ögat när det västa kladdet landat på det första. Trots kladdet så gillar jag den, den ger verkligen ordentligt med volym, sitter på plats hela dagen och är ovanligt enkel att tvätta bort.

Mina minus är alltså lite kladdigt resultat och en önskan om mer separation av fransarna.

Ni kommer nog snart se en massa mer av det här varumärket då det verkar vara mycket uppskattat i både USA och Canada.

Priset på mascaran kommer ligga på runt 250kr.

FÖRE

EFTER:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tack för en bra blogg! Jag driver sidan bästaoddsbonusar.se och ville höra ifall vi kan ha ett samarbete? Du når mig på mail.

  Big B 2018-09-30 10:40:19 https://xn--bstaoddsbonusar-0kb.se/
  Svara
 • Jag har en fråga om PRP. Du gjorde ju någon behandling för något år sedan. Var det värt det samt såg du någon större skillnad? 🙂

  Sanna 2018-09-28 18:37:31
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna, ja precis! Jag har gjort både på hår och hud – vilket område var det du tänkte på där?:) Kram S

   Susanne Barnekow 2018-10-01 16:31:32
   Svara
   • Svar på Susanne Barnekows kommentar.

    Jag är intresserad av PRP för att både förbättra huden och hårtillväxten om det fungerar väl! 🙂

    Sanna 2018-10-01 20:39:21
    Svara
    • Svar på Sannas kommentar.

     Ah ok då förstår jag! Jag tycker att håret fungerade väldigt bra, jag fick ett sån sjuk volym och det blev tjockare. Man behöver ju dock göra 3st behandlingar initialt plus att du bör underhålla med en behandling/halvår för att resultatet ska bibehållas. Så det blir ju tyvärr ganska kostsamt. Sen ska man tänka på att det är ju håret som växer ut som påverkas så det kan ta över ett halvår innan man verkligen ser resultat. Gällande huden så tycker jag att den blev väldigt fin en tid efteråt, mycket lyster, jämn och fin – men det är samma sak som gäller här med antal behandlingar. Om man känner att man har råd så är det en jättebra och effektiv behandling och det känns ju naturligt i och med att man använder sig av kroppens egna material! 🙂 Kram S

     Susanne Barnekow 2018-10-02 17:13:46
     Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!