THE BEAUTY OF CHANGE

Åh vad glad jag är över det här samarbetet med NK! Hela skönhetsavdelningen har nämligen uppdaterats och heter numera NK Beauty – det har verkligen förvandlats till en omåttligt inspirerande skönhetsdestination, där man kan hitta varumärken som inte finns att köpa någon annanstans. Utöver det unika utbudet är själva platsen och atmosfären ljuvlig, det är verkligen något visst med att strosa runt i de lyxiga lokalerna – personligen brukar jag plocka upp en take-away kaffe eller te från ett av de mysiga caféerna och verkligen ta mig tid att strosa runt och njuta. Det finns ett gnistrande sortiment av både doft, makeup och hudvård  – som känns lyxigt men samtidigt lekfullt. Det som är nytt på makeup är bland annat Hourglass, Chantecaille och Manasi 7 men sen finns ju även klassiker som Tom Ford och YSL. Ni måste verkligen gå dit och kika på hur fint det har blivit!

Som ni vet är jag normalt ganska set-in-my-ways när det kommer till färgval och utförande av min sminkning(läs bronze, bronze bronze) och blev faktiskt väldigt glad när jag fick utmaningen att göra en färgsprakande och lekfull makeup! Min personliga utmaning låg i att jag ville skapa en look som jag fortfarande skulle kunna tänka mig att bära en utekväll – alltså en balans mellan galen inspiration och en bärbar makeuplook. NK Beautys kampanjbudskap är ”The Beauty of Change” och jag kände verkligen hur passande det var i det här fallet, när jag fick uppleva hur härligt och uppiggande det kan vara att ändra sina rutiner och göra något annorlunda – även fast det handlar om något så enkelt som en färgstark och överraskande makeup! Jag har nämligen blivit helt kär i den här looken och kommer definitivt bära den i framtiden! Och, hur snyggt är det inte med rosa ögonskugga?

Jag ska så klart skriva lite mer om nyckelprodukterna och ni hittar alla på bilderna nedan.

HOURGLASS Ambient Lighting Edit Unlocked (880 kr) Den här underbara paletten är slutsåld nästan överallt. Den innehåller 6 nyanser bestående av puder, bronzer, blush och strobe-puder. Ett stort plus är att den är 100 % vegansk och en del av varumärkets arbete som ett cruelty-free brand där en del av vinsten går till Nonhuman Rights Project (djurs rättigheter).

YSL La Lacque Couture i nyansen Bleu Majorelle(260kr) – väldigt bra lack som torkar ovanligt fort.

MAC Powder Blush i nyansen Bright Pink(240 kr).

Chantecaille Charm Brilliant Gloss i nyansen Charm(315 kr) – det här märket är exklusivt för NK och har så mycket fina produkter. De samarbetar även jättemycket med olika utvalda välgörenhetsorganisationer och glosset jag använt har grönt te i sig! Har även hört att Angelina Jolie är ett fan.

◊ Tom Ford Full Coverage Waterproof Foundation/Concealer (750 kr) – Tom Ford säljs exklusivt på NK och den här foundation/concealern är helt klart en ny favoritprodukt när det kommer till bas. Den täcker galet bra och ger en så mjuk och glowig finish. Sen sitter den som berget!

      

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!