NEWS!

Hej på er! Äntligen fredag eller hur?! Jag trodde ju att jag skulle få upp ett inlägg med en sminkning igår men det har blivit försenat – lovar att ni ska få se den snart. Nu tänkte jag visa upp en massa härliga höstnyheter från Alf Sörensen som jag besökte igår. Jag tänkte att jag skriver lite om dem  under respektive bild!

 

Här ser ni en doftnyhet från lyxiga Van Cleef & Arples, Rose Rouge, vilket är en ganska söt och lätt rosdoft. Jättefin och gud så tjusig förpackning!

Nuxe klassiska olja kommer nu i en richevariant som är anpassad för den riktigt torra huden. Jag tycker personligen att den kändes skönare än originalet då den gick in bättre i huden. Sen kommer ett urhärligt all-round balm som man kan använda på torra nagelband, läppar etc. Doftar fräscht med en hint av honung. 

Clean återlanserar nu två dofter, Cool Cotton – som doftar underbart fräscht samt Cashmere som är varm och myskig. Superfina båda två! 

Bvulgaris flaskor alltså! Det här är en lite damigare variant som nu kommer i utförandet Intense. 

Här är nog favoritkollektionen som kommer säljas exklusivt på NK. Helt fantastiska – min favorit var helt klart Iris som var alldeles underbar! [/caption]

Här ser ni två nyheter från Dr. Brandt – ett uppljusande serum och en jättehärlig nattmask som vårdar och lugnar huden. Tror den sistnämnda är en ny favorit faktiskt! [/caption]

Ovan ser ni en kollektion från Oscar De La Renta som är helt ny i Sverige, säljs också exklusivt på NK, jättefina dofter som hämtats ur De La Rentas vackra trädgård. 

Två andra nyheter från Dr. Brandt för den lite fetare huden. En blå nedmattande creme samt ett nytt utförande av masken Vacuum Cleaner. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!