Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INFUZION HALS & DEKOLLETAGE

Ja hörrni, nu har jag påbörjat en behandling på hals och dekolletage – två områden som lätt glöms bort!
Idag mjukstartade jag genom att göra en Infuzion Skinbooster hos Cornelia på Skin Agency och nästa fredag ska jag göra min första kombinationsbehandling med Dermapen och Infuzion hos Elita.

Alltså älskar verkligen Infuzion och man ser verkligen skillnad direkt efter behandlingen – vi körde nämligen först ena sidan och då kan man tydligt se att torrhetslinjer var avsevärt förbättrade på den behandlade sidan. Ni kan läsa mer om behandlingen här(klick!) och här(klick!). Här ser ni en kort video från idag:)

Nu ska jag snart börja göra mig iordning för jag ska ut och äta middag och dricka drinkar med en tjejkompis ikväll! Tjohoo! Puss på er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Men kan du göra en dermapen behandling när du lasrat under ögonen? går själv på microneedling behandlingar och försöker klura ut hur jag ska gör fraxel under ögonen och sen gå på min dermapen? vad säger pyra om det? när kan man gå på sin dermapen efter sin fraxel laserbehandling under ögonen

  Tack fina

  Lovisa 2018-03-29 14:25:42
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej igen Lovisa,
   Pyra svarade att man bör vänta 2 månader med Dermapen efter fraktionerad laserbehandling. Kram S 🙂

   Susanne Barnekow 2018-04-03 13:39:00
   Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Hej Lovisa, nej jag gör inte Dermapen på just det området. Man har ju olika läkningsprocess så det är nog lite från person till person men jag ska kolla med henne vad hon säger. Men som sagt, du kan ju göra Dermapen i resten av ansiktet. Återkommer när jag fått svar från henne:) Kram S

   Susanne Barnekow 2018-03-31 13:59:12
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!