Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INFUZION SKIN BOOSTER B/A

Det är alltid så svårt att få till bra före & efter-bilder tycker jag. Olika ljus och vinklar påverkar bilderna så mycket. Men nu tog jag min högra sida och jämförde innan min första behandling och direkt efter min tredje. Ser ni skillnaden på fyllighet? Jag kommer fortsätta med den här behandlingen framöver och bättra på resultatet emellanåt – helt fantastiskt att man kan få såna resultat utan nål och det är bara snällt mot både kropp och hud! Här hittar ni in till Skin Agency där jag gjort min kur!

infuzion-skinbooster

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Har du fortsatt med den behandlingen ? 🙂 tänkte testa när min dermapen behandling lagt sig, resultatet ser så fint ut!

  Mariana 2019-02-26 22:17:53 http://marianas.se
  Svara
  • Svar på Marianas kommentar.

   Hej Mariana! Yes, det är en av mina absoluta favoritbehandlingar och jag gör den med jämna mellanrum för att bibehålla resultatet:) x

   Susanne Barnekow 2019-02-27 11:37:12
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!