Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY SKIN CARE ROUTINE PART2

Hej hörrni! Nu kommer del två av min hudvårdsrutin och den här gången ska jag berätta vad jag gör på kvällen. Ni kan läsa mer ingående nedan men här kommer några generella tips som jag tycker kan vara bra att följa.

Jag ser alltid till att vara ren om händerna och använda rena handdukar.

Jag tvättar mina kuddfodral minst en gång i veckan för att inte får orenheter i ansiktet under min skönhetssömn. 

Låt alltid ditt serum sjunka in i huden ordentligt innan du applicerar din dag eller nattkräm. 

Var noga med att använda produkter som är anpassade efter din hudtyp.


Jag tvättar alltid ansiktet i duschen, jag gillar när rengöringen är skonsam och löddrar lite. Just nu testar jag en jätteskön nyhet som är djuprengörande och återfuktande, den kommer från Biotherm och heter Skin Oxygen Deep Cleanser. Därefter masserar jag huden för att få bort döda hudceller(ni kan läsa mer om det här). Efter min dusch drar jag alltid en bomullstuss med micellärt rengöringsvatten över ansiktet- för att få bort de sista smuts- och makeupresterna. Estelle & Thilds ekologiska variant är verkligen superhärlig, finns bland annat att köpa här(klick!).


Efter tvätten använder jag ett serum, oftast blir det ett med Retinol och på bilden ovan ser ni tre olika favoriter som är superhärliga. Burken är dock en kräm så när jag använder den har jag sällan någon annan produkt än den. Jag brukar anpassa serumet efter mitt hudbehov, så när den känns extra torr så brukar jag byta ut Retinolen mot en återfuktande eller balanserande variant. Längst till vänster ser ni en kräm från Klairs om är lugnande och superb att kombinera med när man använder aktiva serum under, finns bland annat att köpa här. Sen adderar jag en ögonkräm som jag skrev om i mitt tidigare hudvårdsinlägg här.

Ja det är inte mer än så haha. Som vanligt blir jag bara glad om ni har några frågor att ställa, så kör på!;)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej igen!

  Tack för att du delade med dig av din hudvårdsrutin 🙂 Använder du någon mask regelbundet också?

  Kram

  Sanna

  Sanna 2017-08-21 16:50:45
  Svara
  • Svar på Sannas kommentar.

   Hej Sanna! Tack för att du vill läsa:D Yes, men växlar väldigt mycket mellan vilka – jag ser dock alltid till att ha en djuprengörande när jag känner att huden känns oren, en som ger mycket fukt när den känns torr och en som är lite uppstramande- som jag kan använda innan jag ska gå ut och vill känna mig lite extra fin. Kram S <3

   Susanne Barnekow 2017-08-22 11:33:04
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!