Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND PLANS

Jag är inte lika trött idag som jag ser ut på bilden haha. Jag tog den i tisdags när jag var vråltrött och det ösregnade hela dagen. Nu är jag mycket gladare och piggare och är så peppad på en lugn helg – snart ska jag springa iväg till Elita på Skin Agency och göra min andra Reload-behandling som är en kombination av Dermapen och Infuzion Skinbooster, ni kan läsa mer om den här(klick!) och här(klick!). Man blir ju ganska röd och får inte ha något smink på sig så jag kommer nog sitta hemma och jobba resten av dagen haha. Annars tänkte jag ägna mig åt att glo på House of Cards(ja jag började nyss kolla på den), träna och sova. När jag har festat en del finns det inget bättre att se fram emot en lugn helg, jag kan bli helt sprittig i kroppen av det…ibland känns det som att jag är den enda haha?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!