Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WEEKEND PLANS

Jag är inte lika trött idag som jag ser ut på bilden haha. Jag tog den i tisdags när jag var vråltrött och det ösregnade hela dagen. Nu är jag mycket gladare och piggare och är så peppad på en lugn helg – snart ska jag springa iväg till Elita på Skin Agency och göra min andra Reload-behandling som är en kombination av Dermapen och Infuzion Skinbooster, ni kan läsa mer om den här(klick!) och här(klick!). Man blir ju ganska röd och får inte ha något smink på sig så jag kommer nog sitta hemma och jobba resten av dagen haha. Annars tänkte jag ägna mig åt att glo på House of Cards(ja jag började nyss kolla på den), träna och sova. När jag har festat en del finns det inget bättre att se fram emot en lugn helg, jag kan bli helt sprittig i kroppen av det…ibland känns det som att jag är den enda haha?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand