VECKAN SOM GÅTT


foto: Kenrick Mills

Hola amigos! Hur har vi redan varit här i två veckor?! Tiden går alldeles för fort. Vi gör inte mycket mer här än att gå promenader, ta hand om huset, rida och kolla film. Så helt perfekt enligt mig alltså haha.

BÄSTA PRODUKT
Det får nog bli min CC cream från IT Cosmetics som heter CC+ Illumination SPF 50. Har skrivit om den här(klick!) tidigare. Det är täckande som en foundation, ger fin lyster och sitter så bra på plats. Perfekt när man vill täcka små skavanker så här på sommaren när man inte orkar så mycket makeup. 

HÖJDPUNKTER
Att jag fått äran att ta hand om en häst i sommar, genuin glädje alltså!

SÄMSTA
Att min mamma mår dåligt och har så ont plus att lille Casper också fått ont i sina höfter när han står upp. Det gör så ont i mig då.

SMARRIGASTE MÅLTID
Min halloumisallad som jag gör – försöker kopiera Foams variant som är så jäkla smarrig! Utöver halloumi är det paprika, pumpakärnor, lök, kronärtskocka, tomater och sallad och sen en sötsur citrondressing till. Så fräscht och gott!

REFLEKTION
Har tänkt mycket på hur snabbt saker och ting svänger i livet. När jag kom till Båstad var jag så uppfylld av energi och glädje över att vara här medan jag nu efter två veckor hunnit bo in mig och plötsligt adapterat mig till en vardag här – där jag ändå måste jobba och ansvara för en massa saker. Jag klagar verkligen inte, jag har det underbart här, men skillnaden mot när jag precis kom är ändå rätt stor. Jag vet att det är en del av livet och att vara människa så det är ingenting som är konstigt på något sätt, bara nåt jag tänkt på. Att när man är i en känsla så är det så svårt att förstå att man inte skulle kunna känna så…men så fort man landat i nästa så kan man inte hitta hur man kände för en stund sen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!