4 X FÄRGADE SOLSKYDD

En färgad SPF kan vara en riktig tidssparare – här levereras både hudvårdande egenskaper och skydd mot solens skadliga strålar samtidigt som den förbättrar och jämnar ut hudtonen. Jag har testat fyra olika varianter med olika egenskaper som jag personligen tycker är toppenbra. Jag har applicerat dom på halva min hand nedan så ni ska kunna se på ett ungefär hur dom blir – mina små hår förstör lite dock haha men hoppas ni får en känsla av produkten i kombination med min förklaring. Det är bara att skrolla ner för att hitta mer info om respektive produkt och nyanserna ser ni bäst på bilden nedan.


Ovan ser ni dem i samma ordning som på översta bilden.

IT COSMETICS CC+ ILLUMINATION SPF 50, pris: 390 kr. 
Den här produkten är nästan mer av en foundation än en CC-cream men det är ingenting jag klagar på! Produkten är utvecklad i samarbete med plastikkirurger och innehåller mikrofina, ljusreflekterande pigment som ger en väldigt fin lyster. De är otroligt dryg och det är lätt att anpassa resultatet så det blir mer eller mindre täckande och personligen älskar jag den praktiska pumpförpackningen. Den har en väldigt lätt doft med en hint av mentol men dom flesta skulle nog säga att den inte doftar någonting alls. Den sitter riktigt bra på plats, så pass bra att du behöver dra av den med en bomullstuss efter du tvättat ansiktet.
+ hög SPF, dryg, bra och hygiensik förpackning, bra täckning, fungerar bra för fet- och blandhud, bra hållbarhet, kommer i många nyanser(tror 12st).
– inte så bra om man har en riktigt torr hud och vill ha en lättare täckning.


I nyansen Light.


DERMALOGICA SHEER TINT SPF 20, pris; 550kr, här(klick!). 
Den här fluffiga cremen har en behaglig och lätt spadoft och ger ordentligt med fukt! Resultatet blir lätt med mycket lyster och jämnar på ett väldigt naturligt sätt ut hudtonen. Den innehåller naturliga mineralfärger och ljusreflekterande ingredienser som jämnar ut hudtonen och gör så att fina linjer blir mindre synliga. Pärlpuder i kombination med en unik form av fuktgivande hyaluronsyra förbättrar hudstrukturen och motverkar fina torrhetslinjer. Den här skulle jag kunna smacka på om jag skulle vara ute på stranden och inte ville ha någon makeup men täckningen är inte så bra och den blir nästan lite för ”blöt” på min blandhud – dock en väldigt bra produkt för torrisen!
+ fin hudutjämnande ton, skimmer som jämnar ut och ger lyster, ger mycket fukt, finns i tre olika nyanser.
– högt pris, kan bli lite väl glansig på en torr hud, täckningen är svår att bygga upp om man önskar det.


Ovan ser ni nyansen Light.
 

DECLEOR HYDRA FLORAL WHITE PETAL SPF 50, pris: 315 kr, här(klick!). 
En lätt och väldigt härlig färgad dagkräm som passar alla hudtyper. Den fungerar genom att reducera ojämnheter i hudtonen samtidigt som den skyddar huden med högt solskydd. Den arbetar även förbättrande på hudstrukturen. Doftar subtilt av blommor och som ni kan se så ger den en väldigt lätt täckning. Jag tycker ändå att den här fungerar relativt bra på min blandhud och blir alltså inte allt för glansig.
+ härlig doft, högt solskydd, ger mycket fukt, fungerar även för blandhuden.
– kommer endast i en nyans, lätt täckning.

Universal nyans.

CLARINS SKIN DETOX FLUID SPF 25, pris: 340 kr, här(klick!).
Även den här cremen är nästan lite mer lik en foundation än en klassisk CC cream. Utöver att jämna ut och skydda huden hjälper den även till att avgifta så att den återfår sin balans. Den ger en halvmatt finish vilket gör att den passar kalas även för fetare hudtyper och blandhuden. Den är väldigt dryg och det är lätt att bygga upp täckingsgraden. Jättebra, hygienisk och smidig pumpförpackning. Jag gillar den här starkt men skulle önska en aning ljusreflekterande partiklar som jämnade ut och gav mer lyster.

+ bra täckning, smidig och hygiensikt förpackning, passar bra till feta hudtyper och blandhud, sitter bra på plats.
kommer i fyra olika nyanser som enligt mig är far-off mot var dom borde ligga i färgskalan. Min är den ljusaste men är fortfarande ganska mörk och matchar inte alls färgen som visas på hemsidan. Om man behöver mycket fukt så kan den bli lite kakig.

I nyansen Fair. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vill testa den från It cosmetics, verkar så bra!

  Emma 2019-04-24 11:41:46 https://acquoofsweden.com/
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Det är den verkligen! Se till att du testar rätt färg bara för tycker dom är lite mörkare i verkligheten än på bilderna:) Kram S

   Susanne Barnekow 2019-04-24 19:04:54
   Svara
 • Hej Susanne! Glad påsk och tack för en grym blogg! Jag såg att du gjorde en behandling med fraktionerad laser under ögonen förra året och att resultaten skulle synas som mest först flera månader efteråt. Så jag undrar helt enkelt om du blev nöjd med resultatet och tycker det är värt att göra? 🙂 Kram!

  Stina 2019-04-23 21:37:57
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Hej Stina! Glad Påsk i efterhand och tack för att du läser:D Ja precis, det stämmer! Jag tycke att huden blev jättefin, liksom tightare och inte lika tunn – dock så skulle vi göra en till då Pyra tyckte att det skulle ge ett bättre resultat men det krockade hela tiden med olika saker(man är ju väldigt svullen och sårig i runt en vecka efteråt) och sen har det runnit ut i sanden. Nu tycker jag att huden känns som tidigare men skulle som sagt behövt en till:) Kram S

   Susanne Barnekow 2019-04-25 10:22:23
   Svara
 • IT COSMETICS är så jädra bra, ett måste att ha!

  Luna 2019-04-23 19:43:36 http://luckytarot.se
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!