MIDSUMMER MAKEUP


Hej mina älskade! Vet ni en sak, gud vad jag gillar er. Jag fick så himla fin respons på mitt inlägg där jag skrev om att jag är en HSP-person och det är så ofantligt skönt att känna att man inte är ensam. Jag ville bara tacka er för att ni är bäst och för att ni är så omtänksamma och orkar kommentera och dela mer er av era egna känslor – det betyder så himla mycket för mig! Nu till en annan sak – det är ju nämligen midsommar snart och jag ville visa en makeup look som jag tänkte dela som lite inspiration. Min tanke var väldigt mycket glow och ganska rejält med blush så att man ser sådär somrigt frisk ut! Sedan en skugga med rosa skimmer som toppen på moset haha. Jag listar allt jag använt nedan! Mina fina pärlsmycken kommer från Pfg Stockholm, kransen är gammal som gatan men såg att Glitter har varianter som till och med är mycket finare än den här, dom kan ni hitta här(klick!). 

Ljuset och kvaliteten är lite olika på bilderna men det får ni leva med haha. PUSS

BAS
Foundation från Art Deco i nyansen Dune Sand.
Dior Backstage Contour Palette.
Finishing powder från It Cosmetics, Bye Bye Pores, här(klick!). 
Concealer från Isa Dora, här(klick!)
Highlighter och rouge från Palette från Sephora, här(klick!).
Solpuder från M.A.C. Mineralize Skinfinish i nyansen Give Me Sun, här(klick!). 

LÄPPAR
Läppglans från Clinique i nyansen Caramel Pop, här(klick!). 

ÖGON
Finishing powder från It Cosmetics, Bye Bye Pores som jag använt som primer, här(klick!). 
Ögonskuggspalett från M.A.C, här(klick!) 
Long-wear Waterproof Liner från Bobbi Brown, här(klick!). 
Feline Elegance Mascara från Helena Rubinstein, här(klick!).
Eyeliner från Bare Minerals, här(klick!). 

ÖGONBRYN
Brynpenna från Färg (här), i kombination med Soap Brows,här(klick!). 

   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!