Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOAP BROWS

Jaaa jag vet att jag är riktigt sen på bollen när det kommer till Soap Brows men jag testade det första gången för ett par veckor sedan och nu är jag hooked haha. Det är så sjukt mycket bättre än någon brynprodukt jag testat tidigare – vilket inte är negativt för plånboken då tvål är grymt billigt och räcker i en evighet. Nu råkar jag ha en relativt dyr tvål på bilden men man kan så klart ha vilken som helst, dock tror jag att det egentligen är bäst med en transparent tvål men jag har testat både med den här och en annan vit och tycker det blir jättebra! En brun tvål hade nog inte varit dumt heller kom jag på nu haha.

Resultatet blir i alla fall så snyggt och du kan verkligen forma brynen exakt som du vill och dom sitter på plats hela dagen. Dom blir liksom fluffigare och får mer volym, utan att behöva addera fibrer eller färg.

Det är verkligen busenkelt – det enda du gör är att plocka fram en ren bryn- eller fransborste som finns att köpa lite varstans. Annars kanske du gör som jag och använder den borste som finns på din brynpenna, då kan du både fylla i brynen med pennan och jobba in tvålen med borsten.

Doppa din borste i lite vatten och sen gnuggar du lite över tvålen så att det fastnar i borsten. Hur mycket tvål man tar och hur man väljer att forma brynen är ju helt upp till var och en – här får man testa sig fram. Jag brukar börja med att fylla i brynen litegrann, sedan borsta i tvålen och därefter gå in och fylla i eventuella ojämnheter.

Ja, då var det klart! Inte svårare än så. Någon som testat det här knepet tidigare? 🙂

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tycker du ska starta eget kosmetika märke och lämna metro mode

    Anonym 2019-04-12 18:23:38
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!