OLDIE BUT GOODIE

Good morgon fina ni! Nu är jag och min vän Ida Sofia på väg till ett spännande möte..det är en lång bilväg dit och hem så är inte tillbaka förrän ikväll – har så klart förberett inlägg till er och jag tänkte börja dagen med att påminna om den här favoriten som gått varm på senaste. Jag solar ju inte men det är ju ändå fint att vara lite solkysst vilket gör den här till min bäste vän.

Den heter Purity Bronzing Water Face Mist. Kommer ni ihåg att jag har en favorit BUS-spray från James Read som jag skrivit om tidigare i bloggen här?  Den här fungerar i alla fall på liknande sätt, det är en jättefin mist som du kan spraya ovanpå makeup och den ger en superfin och jämn solkysst färg – och färgar inte av sig på kläder eller hår.

Den innehåller bland annat vatten från grön mandarin och extrakt från tropisk hibiskusblomma som hjälper till att skydda mot fria radikaler – och är även berikad med hyaluronsyra samt pentavitin som ger en långvarig återfuktning.

Den doftar verkligen suupergott, tropiskt, och jag tycker inte jag upplever något av den säregna BUS-lukten.

Den här får helt enkelt 5/5 i betyg av mig!

Kostar 325kr och finns att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!