H2O TAN MIST

Jag har aldrig varit så mycket för att använda brun utan sol i ansiktet. Jag tycker att det torkar ut huden och då jag stundtals haft en ganska orolig hud med finnar så har det bara gett ett fläckigt resultat. Jag är nog ganska sen på den här bollen men har i alla fall hittat en produkt som är helt otrolig om man vill uppnå en subtilt solkysst färg! Och det bästa är att den blir helt jämn, du kan spraya den ovanpå makeup och det funkar ändå(hur sjukt är det?), den färgar inte av sig på kläderna(tro mig, jag har testat!) och sen innehåller den en massa fukt och bra ingredienser för huden. Så skönt att det annars ganska jobbiga appliceringsmomentet helt försvinner och att man kan bygga upp färgen lätt som en plätt. Det enda är att den funkar ju fortfarande som en brun-utan-sol, vilket gör att den torkar ut huden något. Så se till att vara extra noga med att dränka huden i fukt, jag har lagt nattmask ett par nätter i rad nu för att bygga upp fuktnivån – och då blir ju färgen så mycket snyggare också. Gällande mängden så skulle jag säga att ett par tre sprayningar första gången är bra och sen kanske bara en gång/dag för att underhålla – men det är säkert individuellt. Jag kan skvallra lite om att det ska komma en likadan spray fast för kroppen framöver och jag hojtar givetvis till när jag vet mer:). James Read H2O tan mist finns bland annat att köpa här.

  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!