Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAKEUP LIST & PREPARATION


Your wish is my command! Här kommer härmed en lista på den makeup jag använde i lördags och jag tänkte även tala lite kring hur jag förbereder huden – då det är minst lika viktigt som själva makeupen.

När jag vet att jag ska ut och kalasa och vill ha en makeup som ser extra bra ut och sitter på plats en hel kväll så är jag noga med förberedelserna. Jag brukar börja med en lätt exfoliering(typ Dermalogicas Daily Microfoliant) och därefter bygger jag på med fukt, fukt och åter fukt. Jag applicerar gärna både ett fuktserum och en återfuktande sheetmask som får ligga på i ca30 minuter. Masken både kyler och mättar huden vilket gör den glowig och jag upplever även att porerna drar ihop sig av kylan. Därefter applicerar jag gärna en fuktcreme/solskydd – två go-to favvisar är Paulas Choice eller Evys solskydd som båda är perfekta produkter för makeup. När jag tänker efter är det bättre att jag gör ett separat inlägg om hur jag preppar huden inför en festkväll så återkommer till det här igen.

BAS
Foundation från Annabelle Minerals i nyansen Golden Fair, här(klick!). 
Dior Backstage Contour Palette.
Finishing powder från It Cosmetics, Bye Bye Pores, här(klick!). 
Concealer från Isa Dora, här(klick!)
Rouge från Isa Dora i nyansen Dusty ROse, här(klick!).
HIghlighter från Ofra, här(klick!).
Solpuder från M.A.C. Mineralize Skinfinish i nyansen Give Me Sun, här(klick!). 

LÄPPAR
Läppenna från Sensai i nyansen Stunning Nude, här(klick!).
Läppstift från Glossier i nyansen Leo.

ÖGON
Finishing powder från It Cosmetics, Bye Bye Pores som jag använt som primer, här(klick!). 
Har använt tre olika skuggor från Zoevas palette Spice Of Life, här(klick!). 
Long-wear Waterproof Liner från Bobbi Brown, här(klick!). 
Feline Elegance Mascara från Helena Rubinstein, här(klick!).
Eyeliner från Bare Minerals, här(klick!). 

ÖGONBRYN
Brynpenna från Färg (här), i kombination med Soap Brows,här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!