Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PLASMA PEN LIF LIFT

Cremen ovan är alldeles underbar för behandlad och skadad hud och den använder jag flitigt nu. 

Hej mina babes! Vet ni vad jag gjorde igår? Jag var hos Anna på Perfect Clinic och gjorde Ultra V PLasma Pen på överläppen. Jag har läst en del om den här behandlingen och att den kan ge ett litet lyft till överläppen och självklart ställer jag upp som försökskanin! Det är en behandling som ligger lite i gränslandet för att det ska fungera på mig då jag redan har en bra, spänstig hud men tänkte ändå ge det ett försök. Som ni ser jobbade Anna även lite utanför och gick upp över mitt ärr också. Det är ju ingen skön behandling men jäklar vad snabb hon är Anna, det går verkligen i racerfart!
Jag tycker jag känner att huden stramats upp och att jag fått ett lätt lyft(ni kanske kan se hur min överläpp vinklats ut något?) men vi får se hur det känns om några veckor.Ovan ser ni den lilla pennan som bränner små hål i huden.

Det som är skönt i jämförelse med när man gör runt ögonen är att det inte svullnar upp på samma sätt men samtidigt går jag runt med en prickig mustache nu haha. Det går dock helt ok att sminka över och känner att det kommer läka snabbt. Jag håller er uppdaterade på hur det går!
Medan jag skrev nu kom jag på att jag aldrig gjorde en sista uppdatering på den behandling jag gjorde på ögonlocken förra året. Snabb sammanfattning: jag upplever inte en jättestor förändring men tycker nog att huden känns lite mindre rynkig och att det är lättare att applicera ögonskugga. Så det kan faktiskt bli dags för en till behandling runt ögonen i höst!

Här(klick!) kan ni läsa mer om behandlingen och ni hittar Annas hemsida här(klick!). 


Ovan ser ni mig precis efter igår kväll och den andra är från idag när jag sminkat över det. Så ni vet hur det kan se ut dagen efter behandlingen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Erbjudande please:)

  Kajsa 2019-05-23 08:50:43
  Svara
 • Hej fina Susanne

  Jag undrar hur långt efter en dermapen/prp behandling kan man göra detta?

  Tack

  Linnea 2019-05-20 22:21:39
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea, Oj vilken svår fråga! Jag skulle säga minst en månad men det beror nog på hur djupt du gått med Dermapen – fråga din behandlare för säkerhets skull:) Stor kram S

   Susanne Barnekow 2019-05-22 11:53:16
   Svara
 • Något roligt erbjudande för oss som är nya kunder hos Anna kanske?:)

  Anja 2019-05-20 22:20:30
  Svara
  • Svar på Anjas kommentar.

   Hej Anja! Det är klart jag ska lösa! Kommer lägga upp det på mina stories på Instagram så håll utkik där:) Stor kram S

   Susanne Barnekow 2019-05-22 11:53:55
   Svara
 • hej

  vad kostar det? inget erbjudande för oss trogna följare;)

  Lina 2019-05-19 18:36:11
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina, det kostar 2500kr. Kommer lägga upp ett erbjudande på mina stories på Instagram så håll utkik där:) Stor kram S

   Susanne Barnekow 2019-05-22 11:59:03
   Svara
 • Det kan bli en tripp dit för mig med, letat länge efter en duktig! Skulle med kunna tänka mig göra över läpp men nu blir ögonlock 🙂

  Jennie 2019-05-17 14:08:43 http://www.beautybyjen.se
  Svara
  • Svar på Jennies kommentar.

   Anna är verkligen GRYM på den här behandlingen! Spännande, håll mig uppdaterad:) Krams S

   Susanne Barnekow 2019-05-17 18:36:07
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!