ULTRA V PLASMA PEN

Igår var jag ju hos min favorit Anna Welander på Kokoro och testade en ny behandling, den har tydligen funnits ett tag men det är nu som alla börjar tala om den. Den är framför allt bra för att behandla ögonlock, då det inte finns jättemånga valmöjligheter för just detta känsliga område – men man kan behandla hela ansiktet.

Ultra V Plasma arbetar genom värme, då det visat sig kunna ha en uppstramande och föryngrande effekt på huden. Ultra V Plasma behandlingen baseras på plasmaenergi som under kontrollerade former penetrerar huden vilket medför en åtstramning av det behandlade området.

Man kan se en effekt redan efter behandlingen men full effekt kan förväntas efter cirka tre månader. Resultatet är permanent men det går att upprepa behandlingen, beroende på utgångsläge så rekommenderas 1 – 3 behandlingar.

Hur kändes det då? Först fick jag ligga med en bedövningssalva i 20 minuter och sen körde vi igång! Det var inte så skönt, det svider till vid varje punkt, vissa mer än andra, och det luktar bränt kött. Det är väldigt likt fraxellaser behandlingen förutom att det tar lite längre tid (ett tillägg är att man kan göra fraxellaser på ögonlocken också men då måste man lokalbedöva och lägga in stållinser under ögonlocken). Allt som allt så tycker jag ändå att det är en enkel och snabb behandling för vad det ger!

Efteråt var det lite varmt och ömt men inte så farligt och idag vaknade jag upp med ganska svullna ögon, som ni kan se på bilderna nedan haha. Ska bli så spännande att se hur det blir om några dagar. Jag hade ju inte så mycket lös hud så resultatet blir ju inte så dramatiskt på mig.

Jag har dock sett många före och efterbilder där resultaten är fantastiska!

Priset ligger på 3500kr/område(övre eller undre ögonlock). Någon som blir sugen på att testa?

FÖRE:

 

DIREKT EFTER:

DAGEN EFTER PÅ MORGONEN:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!