Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BROKEN

Hej mina bästa! Kommer ni ihåg att jag skrev om ett gäng massageverktyg? Om inte hittar ni det inlägget här(klick!).  Jag hade ju på känn att verktygen från Kicks inte var av bästa kvalitet…jag gillar verkligen rollern som ni ser på bilden för den ger så effektiv och bra massage – men det tog bara fem användningar innan ena hjulet bröts av. Nu kanske jag har haft otur och fått ett dåligt exemplar men så här dålig kvalitet får det bara inte vara på den här typen av produkt tycker jag. Ohållbart på flera olika nivåer. Så synd för jag gillade den verkligen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!