Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKIN ROLLERS, CELLU-CUP ETC.


Oj vad det lanserats mycket nya skin-rollers och diverse massageverktyg på senaste. Massage är ju bra då det stimulera både muskulatur och blodcirkulationen och det är ju en beprövad metod som använts otroligt länge! Även fast jag älskar att få massage så tycker jag inte att det är jättekul att utföra på mig själv…men samtidigt vet jag hur bra det är och sedan jag började med min Verjubehandling och måste göra lymfmassage på mig själv 2ggr/dag så har jag liksom kommit in lite i rutinen. Jag både borstar och kör rollers och koppning – och visst känner jag en otrolig skillnad i min bindväv, som är långt ifrån lika öm som tidigare och väldigt mycket fastare. Jag använder faktiskt alla massageverktyg på bilden, förutom Jade-Rollern då jag använder andra mer effektiva apparater i fejjan(Nuface). Jag förklarar som vanligt kort om produkterna nedan!

KICKS, FACE & BODY MASSAGE ROLLER, 199kr.
En roller i aluminium och rostfritt stål som är anpassat för ansikts- och kroppsmassage. Fungerar genom att ge en lätt bindvävsmassage och rekommenderas att användas i ansiktet, på nacken, armarna, midjan och benen. Jag upplever den här lite väl klumpig att använda i ansiktet så kör den endast på kroppen där den nyper tag rejält på vissa ställen. Den gör sitt jobb men den är lite plastig och om jag skulle investera i en stabil roller att använda dagligen skulle jag leta vidare. Men ett bra alternativ om man vill börja testköra och se om det är något man gillar!

AMELIE SOIE, MICROCURRENT BEAUTY ROLLER, 1195 kr.
Den här lyxiga rackaren drivs av solcellsenergi och tillför en lätt mikroström som stimulerar musklerna, ger ökad blod- och lymfcirkulation, minskar svullnader och ger ett naturligt lyft. Det är alltså en kombinationen av massage och mikroström vilket gör den extra effektriv! Envisa celluliter och ömma stela muskler får en djupgående massage. Man rekommenderas att använda dagligen i minst fem minuter. Den här är av riktgt hög kvalitet och jag tycker personligen att den är jättebra att använda över hela kroppen.

KICKS JADE ROLLER, 249 kr.
Den här rollern är tillverkad av 100 % äkta jadesten och är anpassad för ansiktsmassage. Det är tydligen bra att arbeta in hudvårdsprodukter och stimulera blodcirkulationen men har också en kylande, lindrande och svullnadsreducerande effekt på huden. Jag har som sagt inte testat den här men vet att det är väldigt poppis att använda den här typen av verktyg! Kicks variant är fin att titta på men tyvärr gnisslar den en del och känns inte gediget byggd. Åter igen, ett bra alternativ om man vill använda någon gång ibland men skulle inte investera i den här om man vill köra hårt.

CELLU-CUP, 200 kr(klick!). 
Här får man en massage som liknar LPG, där man lyfter upp huden och bindväven och det är ett effektivt sätt att få igång blodcirkulationen och arbeta loss slaggprodukter. Det är tillverkat i silikon och den är mjuk och lätt att jobba med över hela kroppen. Det kan ge en fin effekt på celluliter men det kräver att man är konsekvent i sitt användande. Jag älskar den här och kör massage/lymfmassage med den i regel en gång om dagen. Mitt söta lilla spöke hittade jag inte på hemsidan nu men dock en annan produkt som ska ändra färg för att indikera den perfekta massagetiden – så häftigt!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!