Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAKEUP OF TODAY


Hej mina fina! Hoppas ni mår bra idag? Jag mår faktiskt toppen, det är så ljuvligt att vädret är så härligt och att min PMS är äntligen nästan är helt borta. Tillbaka till bloggen…det var ett tag sedan jag visade upp en sminkning och kände imorse att det var hög tid att göra det! Så gjorde en lien knorr på min vanliga makeup och knäppte några bilder.

Jag listar alla  produkter jag använt nedan!

En liten parantes – det är så störigt när ögonfransarna kommer in i olika växtfaser. Dom är ganska glesa just nu men framför allt på mitt ena öga som jag måste sovit på och tryckt ner ordentligt i kudden haha – det är i fokus på bilden längst ner. Dom är liksom ojämna och alldeles spretiga åt olika håll och jag måste kämpa med mascara för att få dom att se ok ut. Sen är det andra ögat väldigt fint när jag kör mascara på. Som sagt, bara en liten parates.

BAS
Foundation från Laura Mercier, Flawless Lumiere Radiance Perfecting Foundation, här(klick!). 
Dior Backstage Contour Palette.
Finishing powder från It Cosmetics, Bye ye Pores, här(klick!).
Concealer från Isa Dora, här(klick!)
Rouge och highlighter från Ofra, här(klick!).
Blush från M.A.C, här(klick!). 

LÄPPAR
Sheer Sunhine Gloss SPF15 från Isa Dora i nyansen Sheer Praline. Ny produkt som lanseras i slutet av maj.

ÖGON
Har använt tre olika skuggor från Zoevas palette Spice Of Life, här(klick!). 
Microliner från Shiseido.
Haute & Naughty mascara från M.A.C, här(klick!). 

ÖGONBRYN
Duo brynpenna från Pür Minerals, här(klick!), i kombination med Soap Brows, här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!