Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE SOLUTION


Hej mina darlings! Som ni kan se så har jag inlett ett samarbete med Oslo Skin Lab – vilket jag är väldans glad över då det är en produkt som jag verkligen kan stå för! Jag har intagit det varje dag det senaste halvåret – och kommer fortsätta med det framöver också för den delen. Jag har även skrivit om det tidigare på bloggen(här(klick!) och då var det ju inte något samarbete.

Jag tänkte berätta lite om varför jag tar det, varför det är så bra och sen ska ni få en rabatt av mig om ni skulle vilja testa själva – bra va?!

The Solution, som produkten heter, är ett smaklöst pulver som innehåller Verisol® kollagen – som är en slags peptider som fungerar genom att reparera och förebygga rynkor, linjer och celluliter på ett naturligt sätt. Effekten är även dokumenterad genom en så kallad dubbelblind studie med 114 deltagare. En dubbelblind studie innebär att varken den som utför testet eller deltagarna vet vilka som får det verksamma ämnet och vilka som får placebo – så det är inget hokus pokus det här!

Det som produkten kan göra är alltså:
♦reducera djupet på rynkor med i snitt 20% på 8 veckor.
♦öka elasticiteten i huden vilket förebygger nya rynkor och linjer.
♦reducera graden av celluliter.

Personligen har jag känt av en jättefin effekt – framför allt på huden på kroppen då jag redan gör så mycket med mitt  ansikte. Den gången jag framför allt kände att det faktiskt fungerade var när jag slutade ta det under en kort period. I och med att effekten bygg upp gradvis kan det vara svårt att komma ihåg skillnaden, så efter mitt uppehåll på några veckor kunde jag faktiskt känna att huden inte var lika frisk och elastisk längre. Då var jag snabb på att beställa mer kan jag lova haha.

 


Hur tar man det då?
 Jo, det är superenkelt – du blandar det bara i valfri dryck! Personligen tar jag min dos på morgonen och blandar i mitt citronvatten eller örtte. Det smakar alltså ingenting och är jättelätt att blanda ut. Sen är det så klart smidigt att det kommer i portionspåsar så man slipper hålla på och måtta.


När jag var yngre så sträckte sig mitt skönhetsfokus mestadels inte längre än till att putsa på ytan – medan jag idag tagit ett bredare grepp om både mitt utseende och hälsa. För att jag ska se bra ut krävs det att jag även mår bra på insidan och tar hand om mig. Alltifrån sömn till träning och kost – att tänka mer holistiskt på begreppet ”skönhet” känns helrätt och här är The Solution något som hjälper till att boosta från insidan – medan jag har andra knep för min utsida.

  

Resultaten då, hur lång tid tar det? Jag skulle säga runt två månader innan man uppnått fullt resultat. Sen är det som med allt annat att man måste fortsätta använda produkten om effekten ska kvarstå. Precis som med träning eller kost.

 

Nu till det bästa – vet ni hur mycket rabatt ni ska få?! Hela 65 % på första köpet!! En förpackning innehåller 28 portionspåsar.

Om ni blir sugna på att testa så är det bara att klicka er vidare här! 

 

Om ni har några som helt frågor kring produkten så är det som vanligt bara att ställa på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!