KOSTTILLSKOTT ?

Kosttillskott är ju ett aningen omdebatterat ämne och det verkar finnas många åsiktsläger, men vi vet väl ändå att dom allra flesta av oss måste äta extra D-vitamin under vinterhalvåret i Sverige? Jag har ju även järnbrist och måste i princip alltid äta tillskott av det. Jag brukar låta det gå i perioder med vilka tillskott jag äter men i regel brukar jag addera några extra under vinterhalvåret – det känns bara som att kroppen generellt behöver en liten boost då.

Just nu är det främst fyra olika tillskott som jag kör och jag tänkte berätta lite mer om respektive produkt nedan!

Kapslarna är D3-vitamin (5000 IE) från Holistic. Dom är så pass starka att man bara behöver ta en varannan dag – nice va?! Såg att dom är slut överallt men hittade dom här. 

Det vita pulvret är Carbomin som är ett kosttillskott med mineralerna zink, kalium, kalcium, natrium och magnesium samt bikarbonat. Man tar det i vatten ca 30min innan frukost. Det finns bland annat att köpa här. 

Det ljusaste beiga pulvret är Oslo Skin Lab som jag skrivit om tidigare här i bloggen. Det innehåller så kallade Verisol®-peptider som har visat sig ha god effekt på hudens utseende och ska bidra till att öka hudens elasticitet samt jämna ut huden och ge mindre rynkor. Jag har testat det här ett tag nu och märker faktiskt en viss effekt på min hud – i och med att jag  gör så mycket behandlingar i ansiktet så är det huden på kroppen jag observerat. Kommer fortsätta med dom här! Man löser det i vatten och jag brukar blanda med carbomin och färsk ekologisk citron.

Det mörkaste av de beiga pulvren är Argi+ från Forever Living. Det är ett riktigt supertillskott som innehåller en massa bra grejer, så som vitamin B6, B12, folsyra, vitamin C, vitamin D, vitamin K2 samt aminosyran L-arginin. Jättebra att ta när man tränar mycket. Det här smakar bär och det löser jag i ett stort glas vatten. Här hittar ni det!

Äter ni några kosttillskott? Återkom gärna med med era åsikter och erfarenheter kring det här ämnet – tycker personligen att det är så spännade!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!