Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY FROM WITHIN?

Jag försöker tänka på vad jag stoppar i mig – för om man inte mår bra på insidan så syns det i de allra flesta fall på utsidan. Jag är en sån person där det märks direkt när jag slarvat – jag är framför allt noga med att magen mår bra, då det är där många av problemen startar. Probiotika är något jag brukar boosta med och senast jag åt en kur kom den från ProVen Probiotics, som fungerade ovanligt bra. Jag vet att det där med kosttillskott är något som är väldigt omdebatterat men jag har märkt stora skillnader med vissa kosttillskott tidigare och nu är det dags att testa en helt ny produkt som landat på den svenska marknaden. Det kommer från Oslo Skin Lab, heter The Solution och är ett pulver som man tar dagligen – resultatet utlovas efter 8-veckor. Ni har kanske sett TV-reklamen med Laila Bagge?

Innehållet är typ I-kollagen där kollagenproteinet är hydrolyserat, dvs. har brutits ned till peptider(en kedja av aminosyror) med hjälp av enzymer. Peptider talade vi ju nyss om i hudvård och det här blir alltså en boost från insidan! Verisol®-peptider har visat sig ha god effekt på hudens utseende och ska bidra till att öka hudens elasticitet samt jämna ut huden och ge mindre rynkor.

Det har även genomförts studier som ni kan läsa mer om här. 

Jag fick tipset av Jessica Blockström på Femina som testat och tyckte att det fungerade jättebra!

Så nu är det min tur att testa, jag kör på i 2-3 månader och sen ska jag meddela er hur jag upplevde det här.

Vad tror ni om det här, äter ni själva något som fungerat för er och har ni några egna erfarenheter och  funderingar?

PS. Det här är INTE ett sponsrat inlägg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!