Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TODAYS TREATMENT

Hej bästa! Oj vad jag har stressat runt idag – det blir alltid lite stökigt när jag ska iväg på saker i och med att jag har hundarna som jag måste slussa runt plus att jag måste hinna svara på mail och sköta mitt andra jobb samtidigt.
Men nu till min behandling, jag skulle ju få testa trådar idag men det blev inte så då Annas man som skulle utföra behandlingen på mig inte tyckte att jag hade tillräckligt mycket för att behandlingen skulle vara värd att utföra.

Stället som var tänkt att behandla är mitt nasolabialveck på min vänstra sida av ansiktet. Jag har ju nämligen ett opererat ärr på höger sida som liksom har hamnat i mitten av vecket och medfört att det inte är lika djupt. Det har ju gjort att ansiktet blivit en aning asymmetriskt och det var det jag tänkte försöka korrigera genom trådar idag. Dom ger nämligen en naturlig stimulering av collagenproduktionen vilket gör att linjer och rynkor minskar. Nu talade vi om att kanske testa trådar i pannan istället framöver då det är ett ställe i ansiktet som inte passar bra för fillers, men det ska vi ta längre fram så får återkomma till det då!

Nu gjorde dom en alternativ lösning istället genom att lägga pyttelite volymfiller väldigt djupt under käkbenet för att lyfta huden så att nasolabialvecket därigenom ska se mindre ut. Måste säga att Anna var väldigt proffsig och än så länge känns det bra! Det tar ju några dagar innan svullnaden efter sticken gått ner och då kan man se resultat på riktigt.

Jag gjorde en till Cool Liftingbehandling som jag skrivit tidigare om här(klick!) och den är ju verkligen helt galet bra – framför allt när man vill ha superglow och lyft – perfekt inför kvällens middag:)

Ses snart igen babes!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!