Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COOL LIFTING ETC.

Hej på er! Ja då var det fredag igen – alltid lika chockad över hur fort tiden går haha. Igår var jag på mitt första besök på Formedico Estetik som är en skönhetssalong som ligger i hammarby sjöstad. Det är ju en bit att åka för mig men jag är så glad att jag åkte dit! Det var nämligen inte bara en riktigt bra behandling jag fick testa utan det var även superintressant att tala med Anna som är väldigt kunnig och verkligen ligger i framkant med nya behandlingar. Hennes man som är läkare jobbar även på kliniken och utför mer avancerade behandlingar.

Det jag fick testa när jag var där var alltså CoolLifting, som jag trodde var en ny behandling men den har tydligen funnits länge och är en av Kim Kardashians favvisbehandlingar. Själva behandlingen går megafort – tre minuter tar det bara – och man arbetar med en pistol som skjuter ifrån sig ett högt tryck av koldioxid vilket öppnar upp cellmembranen i huden och för ned en muskelavslappnande peptid och en mycket finfördelad hyaluronsyra djupt ned i huden. Det ska alltså ge en ordentlig fuktboost samt göra att muskulaturen i ansiktet slappnar av så att befintliga rynkor blir mindre synliga – och med tiden förebygga uppkomsten av nya rynkor. Den låter rejält så man får ha öronproppar under tiden, annars känns själva blåset inte särskilt mycket, det sticker till lite ibland men ingenting som gör ont. Efteråt har man en ganska tjock gel kvar på huden men den sjunker in efterhand, någon timmer efter var den i princip helt borta och jäklar vilket glow och uppstramning jag fått. Sammanfattningsvis en riktigt fin och snäll behandling som med fördel kan utföras på alla som behöver lite extra fukt och uppfräschning!

Hur länge håller resultatet då? Jo, för ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 4-8 gånger och då gör man den 1gång/vecka. Därefter fyller man på med hyaluronsyra och peptider var 6-8:e vecka. Man kan självklart göra endast en behandling för att få ett tillfälligt lyft och en fuktboost och är perfekt att göra om man ska iväg på en fest eller liknande för att få lyster och ett lyft i ansiktet.

En sån här behandling kostar 1295kr och en kur på 4 behandlingar 3885kr(då är den 4e gratis).

OCH nu då mina älsklingar – ska ni få veta något som jag ska få testa hos Anna om ett par veckor – nämligen något som heter BB Glow! Det är alltså en microneedlingbehandling där man genom en kur på 3-5 gånger arbetar in en BB creme under huden. Det ger alltså ett resultat av att man har en naturlig och tunn hudutjämnande foundation på sig dygnet runt – resultatet ska sitta i runt 6 månader. Alltså tänk, inga mer röda partier eller mörka ringar under ögonen. Och behovet av foundation och concealer är mer eller mindre som bortblåst! Det är superstort i Korea, som så klart även är skapare av den här otroligt spännande behandlingen. Sen blir det även en kombinationsbehandling då microneedlingen även ger en massa fördelar för huden!

Hur sugna blev ni på den haha?! Själv kan jag inte vänta!


Ser ni märket som heter UltraV? Det är koreanskt och jag blev alldeles kär i BB cremen i rosa som är galet fin som foundation. Ska visa upp i ett separat inlägg:) 


Här ser ni apparaten som man kör mot huden.

Direkt efter! Lyster deluxe!


Anna har et fint produktutbud, bland annat Victor Vaissier som är ett av mina favoritmärken för hemmet. 

Här ser ni färgampullerna till BB Glow. 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!