Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DUBBELT UPP

Kommer ni ihåg att jag skrev om min nya luftfuktare för ett tag sedan? Om inte kan ni läsa det inlägget här(klick!). 

Sammanfattningsvis så är det underbart att ha en luftfuktare vintertid då luften blir otroligt torr, vilket inte är bra för varken hud eller slemhinnor. Man ska kan tydligen även sova sämre om luften är för torr och många använder det till sina barn. Det kan även vara viktigt för gamla människor som är känsliga.

Jag älskar min andra luftfuktare men den är något klen för den här stora lägenheten som har väldigt dåligt isolerade dörrar mellan rummen. Även fast vi försöker stänga i sovrummet så slipper det ut genom springorna i våra dubbeldörrar. Så jag köpte en till haha. Den kommer från Wilfa och heter Hue-6B och ska täcka upp till 125kvm – min lilla tar bara 25kvm.

Den är även mer avancerad med digital display och olika funktioner, som jag inte har varit så bra på att använda om jag ska vara helt ärlig. Den tar hela 6 liter vatten vilket innebär att den kan gå väldigt mycket längre än min andra – har räkna att den tuffar på i ca 18h. Den är riktigt effektiv och har tre lika effektlägen, man kan även välja om det ska vara varm eller kall ånga. Den är toppen helt enkelt och mina minus nedan är egentligen ingenting som stör mig. Det går enkelt att komma runt – MEN det är saker som skulle kunna förbättras.

Minus:
– den piper högt när vattnet är slut, vilket innebär att den måste vara påfylld på kvällen om man inte vill bli väckt på natten. 
– i början rosslade den lite men det har försvunnit helt nu. 
– displayen går inte att sätta på nattläge så den lyser upp en del. Jag har löst det genom att tejpa en lapp över den. 

Priset är väldigt bra för vad man får – den kostar runt 700kr vilket är ungefär detsamma som min lilla.

Nu står min lilla i kontoret, vilket är perfekt när jag sitter och jobbar, och den stora går i sovrummet dygnet runt.

Har ni någon luftfuktare eller har ni kanske funderingar på att köpa? 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!