Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MY NEW BEST FRIEND

Ja hörrni, här se ni min nya bästa kompis – luftfuktaren Beurer LB37T. Det är liksom för torr luft nu på vintern och jag känner hur både luftvägar och hud är torr som fnöske när jag vaknar på morgonen. Det blev så tydligt efter semestern och det är jobbigt när inte ens cremer hjälper. Så jag tog problemet i nackskinnet och köpte mig en luftfuktare! Mina krav var att den skulle kunna öka luftfuktighet i rum på 20kvm(dvs sovrummet), vara tyst, kunna gå under natten, vara liten och smidig och inte kosta en förmögenhet. Så hittade jag den här som fått fina recensioner – tro mig jag har gjort ordentlig efterforskningar haha. Jag tycker den är fenomenal på sitt jobb – är enkel at fylla på och flytta och går som tåget. Det enda är att jag inte tycker att det räcker. Vårt sovrum är ganska stort och vi har två stora dörrar som inte går att stänga helt – så tror att en del av fukten slipper ut under natten.

Nu har jag köpt ett komplement till den här som har kapacitet till hela 125kvm – jag återkommer när jag testat den också:)

Generellt ska en luftfuktare inte bara kunna hjälpa torra luftvägar och hud även göra så att man sover bättre.

Någon av er som har en luftfuktare och vad tycker ni i såna fall?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!