Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAISY BEAUTY AWARDS

Hej mina fina! Det är mycket Awards just nu – nyligen var jag ju på Daisy Beauty Awards och snart är det dags för Swedish Beauty Awards. Jag har inte riktigt haft tid att gå igenom alla vinnare från Daisy Beauty Awards än men tänkte att det kanske kan vara intressant att dela här på bloggen då det är grymma produkter som tagit hem priser. Jag Har bara testat två av dem(hur är det möjligt!) och skriver en liten kommentar under varje kategori. Är så nyfiken på de andra vinnarna som jag missat! Jag plockar bort dofterna för jag tycker den kategorin är alldeles för ointressant. Har ni testat någon av vinnarna och vad tycker ni i såna fall?

Årets läpprodukt: Giorgio Armani Rouge d’Armani Matte
Juryns motivering: ”Med modern teknologi skapas en pigmenterad kyss som ger fin färg utan att kännas torr och trist. Håller genom mat, dryck, prat och pussar utan att ge vika det minsta.”

Årets basmakeup: Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder
Juryns motivering: ”Inte nog med att du får en jämn och matt bas, du får dessutom ett snyggfilter med retuscheffekt. En given favorit i sminkväskan för dig som vill se ut som dig själv – fast snyggare!”

Årets fransar och bryn: Idun Minerals Perfect Eyebrows
Juryns motivering: ”Inte för glest, inte för klumpigt och inte för synbart stylat… Här kommer en vinnare som klarar av alla punkter på kravspecifikationen! En lättanvänd vardagskompis som ger dina ögon en naturlig och smickrande inramning.”

Den här brynmascaran har jag testat för länge sen men för mig var det ingenting som fastnade. Tyckte varken den var bra eller dålig – men blir lite sugen på att testa igen nu!

 

Årets hårstyling: ghd Gold Professional Styler
Juryns motivering: ”Ibland är underbar kort men när det gäller frisyrer ska stylingen helst hålla länge! Här får du verkligen hållbara resultat – denna värmeverktygens Rolls-Royce är värt sin vikt i guld.”

Årets ögonskugga: Urban Decay Born to Run
Juryns motivering: ”I en snygg design och med praktiskt stor spegel, kommer starka kulörer, mjuka neutraler och en bra balans mellan matt och skimmer. Grattis till paletten som är som en perfekt Gott&Blandat-påse för sminkfantaster!”

Årets aktiva hudvård: Dermalogica Rapid Reveal Peel
Juryns motivering: ”Glow-givande hudvård som inte är rädd för att ta i men vars krafttag är milda. Jämnar ut huden, minskar pormaskar och ger lyster utan att irritera.”

Årets budgetkosmetika: Kicks Beauty Perfecting Concealer
Juryns motivering: ”En säker investering som en smekning på huden och gör allt den ska och lite till. En pålitlig vinnare som visar att ibland får du mer än du betalar för…”

Årets multiprodukt: Vita Liberata Beauty Blur
Juryns motivering: ”Optimerar hudtonen, återfuktar hyn och ger dig ett your face but better. Långt ifrån den första skavank-suddaren i sin genre, men definitivt den bästa!”

 Årets kroppsvård: M Picaut Amazing Effortless Body Peel Mask
Juryns motivering: “Vem vill inte bli pånyttfödd av sin kroppsvård? Här är duschprodukten som funkar som en reset-knapp för din hud, en given badrumskompis när du vill kliva ur duschen som en ny människa!”

 Årets hårvård: Olaplex N°.4 Bond Maintenance Shampoo, 279 kr/250 ml. Olaplex N°.5, Bond Maintenance Conditioner
Juryns motivering: ”Hos en människa är dryghet missklädsamt, hos kosmetiska produkter är dryghet att föredra. Med årets väldigt dryga vinnare blir kalufsen både mjuk, följsam och frissfri! Ett bevis på att fyra plus fem kan bli en power-duo!”


Oooh, älskar ju Olaplex hemmaprodukter – såg även att dom var nominerade i Swedish Beauty Awards. Ni an läsa mitt inlägg om dem här(klick!). 

Årets ansiktsmask: Reserol Overnight Moisture Mask
Juryns motvering: ”En mask kan vara återfuktande, mjukgörande och jämna ut hudtonen… En mask kan också plumpa huden så fina linjer syns mindre. Här har du en mask som gör alltihop, en fyra-i-ett-lösning för den som vill sova på saken.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!