Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

No4 & No5

God morgon älsklingar! Nu tänkte jag tipsa om nåt som levererar en stor dos kärlek till håret, nämligen dom här nykomlingarna från Olaplex som kommer i form av ett schampo och balsam.

Fukt är ju en av de viktigaste sakerna som man ska tillföra ett hår för att det ska kännas friskt och starkt och det har man tagit vara på i de nya produkterna – dom innehåller nämligen en herrans massa fuktgivande ingredienser!

Precis som med salongsbehandlingen så innehåller produkterna även en molekyl som sammanlänkar svavelbindningar, detta för att återskapa bindningar som dagligen förstörs när du till exempel borstar håret eller utsätter det för UV ljus. Så dom hjälper faktiskt på riktigt till att förbättra håret.

Hur känns dom då? Jag älskar känslan när jag använder dom, schampot löddrar skönt och det känns som att håret blir riktigt rent, utan att bli torrt. Och balsamet gör håret väldigt mjukt och följsamt. Produkterna är sulfatfria, veganska, parbenfria, glutenfria, nötfria samt färgbevarande.

Dom kostar 279kr/st och finns bland annat att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!