Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SNÄLLA KVÄLLSRUTINEN

När man använder aktiva produkter med syror och Retinol så kan huden behöva små pauser emellanåt. Jag känner direkt när min hur behöver en paus och då boostar jag med snälla, återfuktande och vårdande produkter. Här ser ni det gäng jag använder just nu men det kommer snart uppdateras för ett par av dem håller på att ta slut.

Herbal Infused Micellar Cleaning Water från Kiehls består av 99,8 % naturliga ingredienser som skonsamt rengör huden samtidigt som den innehåller glycerin som återfuktar i 24 timmar. Passar även för den känslig huden! Jag använder den här som första steg i min hudvårdsrutin – på kvällen efter jag tvättat ansiktet för att få bort de sista makeupresterna och på morgonen för att fräscha upp huden och ta bort döda hudceller och produktrester som kan ha samlats under natten.

Grow Hyal B5 Toner från Leegeeham är ett ansiktsvatten som är formulerat med fem olika typer av hyaluronsyra som plumpar huden inifrån samtidigt som den lugnar och återfuktar torr och irriterad hud. Den här blandar jag med nästkommande produkt och klappar in i hela ansiktet, över hals och dekolletage.

Cacao Moist and Mild Serum från Benton är ett intensivt återfuktande, mjukgörande och reparerande serum baserat på hela 80% kakaoextrakt istället för vatten. Är perfekt för torr och näringsfattig hud som saknar lyster och spänstighet. Kakao är känt för sin sällsynt höga koncentration antioxidanter, verkar antiinflammatoriskt, mjukgör och reparerar. Hyaluronsyra hjälper huden att kapsla in fukt medan en botanisk blandning av centella asiatica, grönt te, kamomill och gotu kola-extrakt verkar för att dämpa rodnad och irritation. Jag mixar några droppar av det här med ett par pumpar av Hyal B Toner och vips så har huden tacksamt absorberat det! Kostar 280kr men du hittar det just nu för 224kr här(klick!). 

Dermalogicas Smoothing Cream 2.0  och Nourishing Cream från Verso blandar jag och applicerar i hela ansiktet över hals och dekolletage som nästa steg och ni kan läsa mer om dem här(klick!). 

När jag låtit alla produkter absorberas ordentligt applicerar jag min Viscoderm-creme från Ibsa som sista steg. Nästan som en nattmask! Jag har fått den som prov från tillverkaren och den har verkligen börjat växa på mig! Wow vilken hud man vaknar upp med på morgonen. När jag hoppat över den kan jag verkligen känna en skillnad i att huden inte känns lika återfuktad och plump. Den luktar lite konstigt, är gul i färgen och den har en tendens att rulla sig med andra produkter så skulle inte rekommendera att ha den på dagen men på natten är den oslagbar! Den innehåller bland annat antioxidanter, hyaluronsyra, collagen och en massa annat hudgodis och är framtagen till användning efter hårdare hudbehandlingar. Jag vet inte riktigt hur man får tag på den men ska kolla upp det för jag tänkte köpa på mig en flaska! Är någon intresserad så delar jag med mig av det här i bloggen?!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!