KÄRLEK FÖR HUDEN

God morgon mina sötnosar, hoppas allt är bra med er och att ni haft en fin helg?! Själv har jag flyttpackat och myst och idag är det kontoret på Plaza Kvinna som gäller. Den här tiden på året är det extra viktigt att tillföra fukt och vårda huden – jag öser på med lugnande och stärkande produkter och har hittat två nya älsklingar från Dermalogica och Verso – båda nyheter faktiskt!

Dermalogicas Smoothing Cream 2.0 är en uppdaterad version av originalet och innehåller något som kallas Active HydraMesh vilket tillför fukt och bildar en skyddande hinna mot luftföroreningar. Den har även en barriärstärkande funktion och innehåller antioxidanten Vitamin C. Alginat, hyaluronsyra och pullulan bidrar till att huden återfuktas i 48 timmar och samtidigt bildar ett skydd för att bevara hudens goda bakterier. Det låter ganska så bra va?! Jag absolut älskar den och applicerar den som näst sista steg under mitt solskydd. Den har inte kommit upp på så många webbshoppar än men hittade den här(klick!), kostar 580kr.

Nourishing Cream är en helt ny produkt från svenska Verso. Det är en intensivt mjukgörande creme som ger huden extra näring och fukt samt verkar genom att stärka och förbättra hudbarriären. Den innehåller även Niacinamid som förbättrar hudbarriären genom att påskynda cellförnyelsen och hudens egen lipidproduktion, vilket gör att den kan behålla fukt och näring under lång tid. Hydrolyserat jästextrakt förbättrar hudens egen produktion av hyaluronsyra och stärker hudens fukthalt på sikt. Nourishing Cream återfuktar och lämnar huden så himla mjuk och fin. Den är sagolik att använda och jag drar på den här tillsammans med Smoothing Cream innan solskyddet på dagen och som sista steg på kvällen. Den här är snäppet dyrare, 850 kr, och finns att köpa här(klick!). 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!