Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROFHILO ROUND 2

Godmorgon finisar! Idag sitter jag på redaktionen ute i Solna så har förberett ett par inlägg till er!
Kommer ni ihåg att jag skrivit om en ny skinbooster som heter Profhilo? Ni kan läsa mer om den här(klick!).  

Det har i alla fall känts superfint i min hud sen jag gjorde den senast – mycket mer balanserad än vanligt och med en massa glow. Jag visar den här bilden för här ser man var Dr. Shina injicerat den. Det är inte många stick och även fast det svider till en del så är det över på ett nafs! Det man kan känna här som jag inte upplevt med andra skinboosters är att det blir som en liten bulle under huden där hyaluronsyran lagt sig, men att den liksom smälter in i huden efter någon dag eller två. En annorlunda upplevelse med ett fantastiskt resultat!

Har ni läst något om den här eller kanske någon av er rent av hunnit testat den!?

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • hej fina:)

  Vad kostar detta hos dr shina?

  och kan du kanske ordna ett erbjudande för oss nya kunder för kanske första behandlingen bara:)?

  Lina 2018-12-08 22:00:45
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej fina Lina, jag har kontaktat Dr. Shina men inte fått ngt svar än. Mycket som rimmade där haha. Återkommer så fort jag vet:) Kram S

   Susanne Barnekow 2018-12-11 15:07:00
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!