Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROFHILO UPDATE

Hejsan svejsan! Idag vaknade jag tidigt – vid 05:30. Det hör inte tillvanligheterna kan jag säga, men det var för att Teddy var uppe och hoppade då. Lite trött men gud vad mycket jag hunnit med hittills. Jag har makalöst mycket att göra med både jobb och packning så behöver dom här extra timmarna.

Nu till en annan sak – nämligen Profhilo – kommer ni ihåg att jag skrev om det tidigare här(klick!)? 

Det är en revolutionerande ny filler som fungerar som en skinbooster som utöver att ge en mjuk volym även påverkar hudens textur och kvalitet. Det bästa är att den inte innehåller några tillsatsämnen utan enbart olika typer av hyaluronsyra – vilket gör att man minimerat risken för någon typ av reaktion. Den här är relativt ny i Sverige men jag tror den kommer få en riktig boom då det är en galet bra produkt!

Det som är så spännande är att man märkt att den stimulerar och aktiverar kroppens egna fettceller. Det kanske inte låter så bra i vissa öron men en minskning av fettdepåerna i ansiktet är något som sker i takt med att vi åldras och är en av huvudanledningarna till att man får ett rynkigt och fårat utseende.

Jag har alltså testat en behandling än så länge men man ska inledningsvis göra två med en månads mellanrum och därefter bättra på ungefär en gång i halvåret. Den injiceras enligt en speciell modell som innebär 5 stick på varje kind. Det gick väldigt snabbt och lätt men kunde under ett par dagar känna hur det var lite bulligt precis där man injicerat(inte så någon skulle kunna se men jag kände det). Det lade sig dock fort, det var som att hyaluronsyran behövde lite tid för att flyta ut och lägga placera sig jämnt under huden, och sen dess har jag känt mig så otroligt fin – mina kinder är så jämna och fina och  jag har en makalös lyster.

Det är svårt med före/efterbilder på mig med tanke på att det är så fina skillnader men ska kolla om jag kan göra på halsen nästa gång, den har jag behandlat väldigt lite så där kanske man kan se större skillnad på bild.

Det var Dr. Shina Kamran som utförde behandlingen på mig och hon finns på en mysig liten salong på Östermalmsgatan 61. Shina verkar vara väldigt duktig så ska tala lite mer med henne när jag är där nästa gång!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!