Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROFHILO

Har ni hört talas om Profihlo tidigare? Jag hade inte gjort det fram tills för ett par veckor sedan när en av mina läsare undrade om jag testat den – tack igen för alla tips jag får från er!! Profihlo är något helt nytt – det är en hyaluronbaserad filler som verkar på hudens struktur – den lägger sig även i underhuden och flyter ut precis i det yttersta fettlagret och ger därmed en jämn och naturlig volym från insidan. En annan fördel är att den inte innehåller några onaturliga ämnen vilket gör att risken för att få en reaktion på produkten är minimal.

Resultatet ska bli en generellt förbättrad hud med ökad fasthet, elasticitet och lyster samtidigt som rynkor och nasolabialveck reduceras. Jag kom direkt att tänka på Juvederm Volite när jag läste om den här men tydligen ska den här fillern arbeta mer på att plumpa huden(vilket Voliten inte ska göra) och jag tycker mig minnas att Linnea(Profhilos företrädare i Sverige) sa något om att den stimulerar våra egna fettceller så att man över tid får tillbaka en naturlig fyllighet i huden – men det ska så klart dubbelkollas när jag får testa den här imorgon – hur spännande!?!

Det här låter som att det skulle kunna vara riktigt revolutionerande!

Jag ska så klart ta bilder och efter behandlingen ska ni får veta allt – om ni har några frågor som ni vill att jag ska ställa så kan ni skriva i kommentarsfältet!

Har ni hört talas om den här behandlingen tidigare och hur tycker ni att det låter? 

Bilden nedan har jag snott från Skönhetsredaktörerna som skrev om den här redan i juli i år.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Wow spännande, vad upplever du skillnaden mellan denna och vanlig skinbooster är? Vad kostar det och är det *3 även på denna för bästa resultat? Vänligen Valentina

  Valentina 2018-12-14 13:32:32
  Svara
  • Svar på Valentinas kommentar.

   Hej Valentina, det är svårt att säga exakt för det är så små skillnader, men jag skulle väl säga att den här känns mer effektfull och har en större påverkan på hudens kvalitet. Den kostar 4500/behandling och 8000kr/två och man rekommenderas utföra två med en månads mellanrum och därefter fylla på 1-2gr/ år. Stor kram S:)

   Susanne Barnekow 2018-12-17 10:16:10
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!