Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROFHILO

Har ni hört talas om Profihlo tidigare? Jag hade inte gjort det fram tills för ett par veckor sedan när en av mina läsare undrade om jag testat den – tack igen för alla tips jag får från er!! Profihlo är något helt nytt – det är en hyaluronbaserad filler som verkar på hudens struktur – den lägger sig även i underhuden och flyter ut precis i det yttersta fettlagret och ger därmed en jämn och naturlig volym från insidan. En annan fördel är att den inte innehåller några onaturliga ämnen vilket gör att risken för att få en reaktion på produkten är minimal.

Resultatet ska bli en generellt förbättrad hud med ökad fasthet, elasticitet och lyster samtidigt som rynkor och nasolabialveck reduceras. Jag kom direkt att tänka på Juvederm Volite när jag läste om den här men tydligen ska den här fillern arbeta mer på att plumpa huden(vilket Voliten inte ska göra) och jag tycker mig minnas att Linnea(Profhilos företrädare i Sverige) sa något om att den stimulerar våra egna fettceller så att man över tid får tillbaka en naturlig fyllighet i huden – men det ska så klart dubbelkollas när jag får testa den här imorgon – hur spännande!?!

Det här låter som att det skulle kunna vara riktigt revolutionerande!

Jag ska så klart ta bilder och efter behandlingen ska ni får veta allt – om ni har några frågor som ni vill att jag ska ställa så kan ni skriva i kommentarsfältet!

Har ni hört talas om den här behandlingen tidigare och hur tycker ni att det låter? 

Bilden nedan har jag snott från Skönhetsredaktörerna som skrev om den här redan i juli i år.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che