Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÄPPTATUERING UPDATE


Nu är det en vecka sen jag gjorde min andra tatuering, ni kan läsa mer om den här, och här – och jag tänkte bara visa upp hur det ser ut så här snart en vecka efteråt. Den här gången tog det ju Ulrika i lite mer och nu syns den ju fortfarande trots att den kommer bli svagare. Jag älskar den!! Det ser så naturligt ut och på bilderna har jag bara en massa läppsalva från Decubal – den är för övrigt sjukligt bra för torra läppar och nagelband. Kan visa den i ett separat inlägg om ni vill?!

Vad tycker ni om min tatuering än så länge? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!