Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINA LÄPPAR – KOSMETISK TATUERING

Hej babes! Äntligen ska ni få se lite bilder på mina läppar – dom har ju varit rejält fnasiga och torra, framför allt igår, men jag har smörjt som en galning och idag känns det så mycket bättre. Nu är det nästan bara läpplinjen på överläppen som fortfarande är fnasig. Jag tänkte förklara lite hur det gick till!

När jag kom så gick jag och urgulliga Ulrika igenom vilken färg jag ville ha – jag hade med en massa referensbilder. Sedan målade jag själv en läpplinje som jag skulle vara nöjd med och det fyllde sedan Ulrika i med en stark rosa penna. Efter några små korrigeringar kände vi oss båda nöjda och jag fick ligga med bedövningskräm i en kvart innan vi satte igång!

Därefter arbetade Ulrika med att skapa den perfekta inramningen av läppen – ni ser på bilden nedan hur precis den är! Läpparna är lite vita och svullna av både bedövning och av själva tatueringspennan som ju skapar små hål i huden. 

När själva konturen var gjord började hon arbeta med en bredare penna som gav ett mer utspritt färgresultat som hon suddade in i läppen. Fokus låg alltså på läppkonturen. Efter hand lyste hon med en liten lampa för att se var det saknades pigment och gick sedan över de områdena igen. 

Här har ni läpparna direkt efteråt – röda och svullna haha. Ni ser ju hur olik färgen är på läppen här om ni jämför med hur den ser ut på bilden ovan. Den kommer alltså bli helt annorlunda när det läkt ordentligt!

Nedan ser ni en bild på hur läpparna såg ut igår! Skillnad från ovan va?! Jag ska låta det läka lite till och sen visa upp igen. Ulrika var väldigt försiktig när hon gjorde mina läppar och vi kom överens om att det är bättre att göra det i fler omgångar så att det inte finns en risk att det blir för mycket. Jag har ett inbokat(obligatoriskt) återbesök om en månad ungefär och då korrigeras färgbortfall och här kan man även göra ändringar i färgen om man inte känner sig nöjd.

Så till frågan alla vill veta….gjorde det ont?! Inte speciellt, man får ju bedövning men vissa ställen är ju känsligare än andra. Jag valde också bort bedövning på det sista för jag hade så bråttom vidare. Kom ihåg att man kan alltid få mer bedövning om man känner att man vill ha det! Så jag skulle alltså inte säga att smärtan var jobbig.

Jag gör min pigmentering på Gedin Studio – en sån här behandling kostar från 5500 och resultatet håller i 3-5 år.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad är det för ögonskugga du har på bilden?😍

  Bibi 2018-10-29 22:46:05
  Svara
  • Svar på Bibis kommentar.

   Jag tror det är min favviskugga från Maria Åkerberg som heter Shiney Amber:) Kram S

   Susanne Barnekow 2018-11-01 12:04:50
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!