Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHAT I’M ABOUT TO DO

Hej på er finaste! Äntligen börjar jag komma ur den här förkylningen – jiipiie! Vet ni vad jag ska göra idag? Det är dags att fylla på min kosmetiska pigmentering på G Nails Eyes, här(klick!) kan ni läsa om när jag gjorde det första gången. Mycket tatueringar på mig på senaste haha.

Det är lagom att göra en gång om året ungefär och nu är jag så van att ha den att det skulle vara jättekonstigt utan – det underlättar så mycket och man är så mycket snyggare när man vaknar på morgonen haha.

Jag tänkte ta bilder idag och även kanske göra en liten video så ni får se hur det går till, skulle ni vilja det?!

På bilden nedan ser ni hur det såg ut direkt efter första gången jag gjorde det. Snyggt gjort eller hur!?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!