Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KOSMETISK PIGMENTERING

Jag sa ju fel när jag sa att jag skulle tatuera mig…den här typen av behandling kallas tydligen för kosmetisk pigmentering – det är alltså inte samma sak som en kosmetisk tatuering. Det är väldigt individuellt hur lång tid den håller men man brukar säga mellan 8mån till 1,5 år innan man vill bättra påen pigmentering försvinner i regel snabbare än en tatuering. Men det som främst skiljer de olika metoderna åt är att det generellt är lättare att få till ett naturligt resultat med en pigmentering. Den metod som Gisell på G Nails Eyes använder heter PhiBrows och man lägger mycket tid på att mäta allt till perfektion. Behandlaren utgår alltid från det som ger det mest naturliga resultatet – om man är sugen på något annat eller ett sminkat resultat ska man alltså titta på en annan typ av behandling. Det kändes ju lite men det var verkligen en överkomligt smärta och efter första vändan fick man bedövingsdroppar som gjorde att det knappt kändes någonting. Nedan ser ni bilder när dom är helt nygjorda, som ni ser är stråna ganska mörka och skarpa men dom kommer blekna successivt – sen ska man tillbaka och korrigera tidigast en månad och senast 90 dagar efteråt. Men hur coolt är det? Gisell som utförde min behandling är så duktig att hon är fullbokad ett år men ni hittar hemsidan här(klick!).

I was wrong when I said that I was getting a tattoo… this type of treatment is called cosmetic pigmentation – and is not the same thing as a cosmetic tattoo. It is very individual how long it lasts, but they say from 8 months 1.5 years before you want to add some new color – a pigmentation usually disappears faster than a tattoo but the main difference between the methods is that it’s generally easier to get a natural result with the pigmentation. The method Gisell at G Nails Eyes use is called PhiBrows and you put a lot of time into measuring everything to perfection. It is based on what gives the most natural result – if you’re interested in something different or a painted result, you should look for another kind of treatment. It did hurt a bit but not that bad and after the first round I got some topical anesthesia. Below you can see images when they are completely newly made, as you can see, the marks are rather dark and crisp, but they will fade gradually – then I’ll be back and correct at the earliest one month and no later than 90 days afterward. How cool is it?:)

img_0128img_0130f

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!