Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW GENERATION G

Hej babes! Kommer ni ihåg att jag skrivit om Glossiers läppstift Generation G tidigare? Om inte kan ni läsa det här(klick!).  Det är ju i alla fall ett av mina favoritläppstift som man nu gör man en relansering av – skillnaden är en ny formula som jag personligen tycker känns liite krämigare och sen är paketeringen mycket mer rejäl och känns mer genomarbetad.
Jag vet inte var jag förlagt nyansen LEO, som så klart ska vara med i skaran, men ni vet ju å andra sidan redan hur den ser ut. Om ni kikar nedan så har jag lagt namnen på läppstiften i samma ordning som jag målat dem på armen – så kan ni lätt hitta er favorit.


Den här bilden är lånad från Glossier och modellen bär nyansen Zip. 

     

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!