Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LEO

Det är en hel del Glossier som syns i mina kanaler nu, egentligen försöker jag undvika att ha mycket från samma varumärke men Glossier har ett så annorlunda och hypeat sortiment som jag bara måste arbeta mig igenom och testa! Plus att det verkar som att det är många som är intresserade av produkterna, eller har jag fel?:)

Nu snubblade jag över en till produkt som jag fallit pladask för – nämligen Sheer Matte Lipstick i nyansen Leo. Jag ska ta och klicka hem det i nyansen Poppy Red också som jag tror att jag kommer älska.

Det är matt och väldigt transparent så det ger bara en touch av färg – alltså väldigt naturligt och snyggt!

På min arm ser ni när jag dragit det en gång, två gånger respektive flertalet gånger. Så man kan ju bygga upp intensiteten.

Vad tycker ni, gillar ni den här lätta finishen eller föredrar ni mer täckande resultat? Eller skulle ni föredra ett läppstift som är mer täckande och att man istället är mer försiktig i appliceringen och därigenom får fram samma resultat?

Rörig frågeställning haha men ni förstår kanske vad jag menar?

Det kostar 170kr.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!