Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RICHY HAIR

Kommer ni ihåg att jag skrev om att jag testar ett nytt märke av hårextensions som heter Richy Hair(ni kan läsa inlägget här)? Jag satte i dem i början av sommaren och dom har verkligen hållit sig fina ruskigt bra! Jag har ju badat som en galning hela sommaren och varken hår eller fästen känns slitna.

Själva håret är otroligt mjukt och följsamt och jag kan lite känna skillnad på mitt eget hår. Det enda negativa är att fästena är lite hårdare och bredare än dom jag haft tidigare från Hairtalk.

Jag ska till Gabbi i nästa vecka och kanske byta ut dom jag har nu mot en mörkare nyans, men vi får se hur vi gör.

Det är så skönt att hanteringen av håret är så effortless till skillnad från andra produkter där man ska försöka undvika vatten och tvätta med speciella schampon. Nedan ser ni deras rekommendationer för skötsel!

Sol & Bad
Det europeiska håret är skonsamt framtaget vilket betyder att du utan problem kan använda det på solsemestern och bada i pool utan att behöva vara rädd för missfärgningar(givetvis ska man skölja ur poolvatten efter bad, men det gäller för ens egna hår med).

Enkelt att sköta
Håret är starkt och naturligt då man inte använder blekningar vilket betyder att man inte behöver använda särskilda preparat för att sköta det. Ta hand om det på samma sätt som ditt eget hår (inga oljor mot fästena). Om man låter håret självtorka kommer hårets naturliga vågighet fram.

 

Visst låter det bra? Använder ni er av några extensions och vilket märke kommer det ifrån i såna fall? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!