Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RICHY HAIR

Ni vet ju att jag var på Bangerhead hos Gabbi idag och fixade håret – och här ser ni hur fint det blev! Gabbi gjorde en inpackning och en toning för att få fram mina slingor lite och sen bytte vi ut mina extensions mot ett helt nytt märke som heter Richy Hair. Det är tydligen jättestort utomlands men har precis kommit till Sverige. Det är riktigt bra kvalitet, det är nämligen Europeiskt hår vilket gör att det är perfekt för Skandinaviska hårtyper. Det är väldigt mjukt och jag känner ingen skillnad mellan det här och mitt egna hår – nästan helt omöjligt att se skillnad. Fästena är nästan desamma som på Hairtalk, alltså platta plastfästen, dom är lite bredare bara. Nu har jag bara hunnit känna på det ett par timmar men hittills känns det kalasbra!

På förebilden är det bara mitt naturliga hår, inga extensions i. Det har verkligen blivit så tjockt och fint – ett bevis på att det funkar med att göra salongsinpackningar med jämna mellanrum, samt att Hairtalk inte har slitit på mitt hår.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che