Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RICHY HAIR

Ni vet ju att jag var på Bangerhead hos Gabbi idag och fixade håret – och här ser ni hur fint det blev! Gabbi gjorde en inpackning och en toning för att få fram mina slingor lite och sen bytte vi ut mina extensions mot ett helt nytt märke som heter Richy Hair. Det är tydligen jättestort utomlands men har precis kommit till Sverige. Det är riktigt bra kvalitet, det är nämligen Europeiskt hår vilket gör att det är perfekt för Skandinaviska hårtyper. Det är väldigt mjukt och jag känner ingen skillnad mellan det här och mitt egna hår – nästan helt omöjligt att se skillnad. Fästena är nästan desamma som på Hairtalk, alltså platta plastfästen, dom är lite bredare bara. Nu har jag bara hunnit känna på det ett par timmar men hittills känns det kalasbra!

På förebilden är det bara mitt naturliga hår, inga extensions i. Det har verkligen blivit så tjockt och fint – ett bevis på att det funkar med att göra salongsinpackningar med jämna mellanrum, samt att Hairtalk inte har slitit på mitt hår.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!