Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INFUZION, DERMAPEN ECT.

Hej på er! Märker ni att jag är igång igen men mina två inlägg/dag? Nu har hösten börjat på riktigt och jag tycker att det är så roligt med bloggen och allt skojigt skönhetsjobb.

Jag hade ju en riktig kaosvår med mina hormoner och min hud var då inte helt otippat också i obalans. Nu känns det dock som att det lugnat sig, både i knopp och kropp. Så skönt!

Jag har ju gjort en serie behandlingar med dermapen och infuzion skinbooster, och för er som följt mig ett tag så vet ni ju att jag älskar den kombinationen. Den har verkligen gjort sån skillnad på min hud!

Jag får dock frågor från vänner som inte tycker att Dermapen gör så mycket skillnad – vilket jag själv kunde hålla med om tidigare – men tricket är att göra fler behandlingar och ha tålamod med resultatet. Gör helst minst 3st behandlingar i serie och därefter kan man bättra på någon gång i halvåret. Jag ser verkligen skillnad på min hudstruktur och för varje behandling så blir det ett litet snäpp bättre(OBS! man ska inte heller göra för ofta och djupt utan det måste gå en viss tid emellan behandlingarna, låt alltid ett proffs avgöra hur din behandlingsplan ska se ut).

Jag har ju gjort en serie med tre behandlingar på hals och dekolletage och det har faktiskt blivit otroligt fint resultat! Huden känns så mycket mer elastisk och har fått en ny jämnare struktur. Det har gått snabbare att få resultat där än i ansiktet skulle jag säga.

Innan semestern gjorde jag även en roload-behandling(dermapen + Infuzion) i ansiktet och börjar verkligen känna av resultaten där också. Nu är det så klart ett sammantaget resultat av alla behandlingar jag gjort tidigare också samt bra hudvård men det gäller att arbeta från alla möjliga håll haha.

Imorgon ska jag faktiskt tillbaka till Skin Agency och göra en till Infuzion haha. Är lite smått beroende av de behandlingen.

Har ni testat Dermapen eller Infuzion skinbooster och vad är er upplevelse av det i såna fall?  


Så här ser min hud ut nu. Väldigt mycket lyster! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Susanne,
  Bra blogg…upptäckte den häromdagen. Många bra tips!
  jag har testat Dermapen många gånger (typ 1 gång i mån) och även fått min man att testa denna behandlingen. Han blev mer imponerat efter 2-3 ggr behandlingar än vad jag blev. Men jag hade aldrig stora problem med min hud. Jag gör detta mest som förebyggande syfte. Jag vill göra andra behandlingar som jobbar mest med ansiktets struktur och speciellt fasthet på ansiktet.
  Idag ska göra en ansiktsbehandling på Belive Beauty på Birger Jarlsgatan….inga mer dermapen tänker jag säga till henne. några förslag? Vad tycker du om Profhilo.

  Med vänlig hälsning
  Dina

  Dina salehi 2018-10-19 12:25:02
  Svara
  • Svar på Dina salehis kommentar.

   Hej Dina! Tusen tack, vad glad jag blir:) Håller med om att det tar några behandlingar med Dermapen för att se långvariga och mer intensiva resultat. Jag kör med jämna mellanrum och gjorde tidigare en kur på 5 st – tycker det blivit väldigt stor skillnad på vissa ställen. Vad spännande! Jag hade aldrig hört talas om Profhilo tidigare men har läst på lite om det nu – verkar ju så spännande och låter som en behandling som jag gärna skulle testa! Vet du var man kan göra det?:) Nu blev det jag som frågade dig istället haha – gällande andra behandlingar som jobbar på fasthet och struktur så är ju kemisk peeling ett alternativ, och även Infuzion Skinbooster som jämnar ut och fyller ansiktet utan nålar – där kan man även anpassa med olika boosters som jobbar på struktur etc.
   Stor kram S

   Susanne Barnekow 2018-10-22 15:11:34
   Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!