Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SADIE PÅ SKIN AGENCY

God morgon älsklingar! Hoppas ni haft en fin helg. Nu ska jag snart studsa iväg till redaktionen på Plaza Kvinna – något piggare än vanligt för att jag har tagit det vrållungt hela helgen. Har haft så mysigt med min syrra, Teddy och vovvarna.

Kommer ni ihåg att jag skrev om Sadie på Skin Agency för ett tag sedan, här(klick!). Sammanfattat är hon en väldigt duktig behandlare som har en bred och gedigen utbildning plus att hon hela tiden håller sig uppdaterad på de senaste teknikerna. Sen tycker jag att hennes resultat blir väldigt naturliga och fina och att hon har ett riktigt bra estetiskt öga – ni kan se en massa bilder på @skinagency på Instagram.

Jag har ordnat så alla mina följare får –15% rabatt på alla injektion- och botoxbehandlingar när ni anger koden susanne15. Erbjudandet gäller augusti ut och de datum som finns tillgängliga är den 15e och 23e.

Vill bara tillägg att det här inte är något samarbete utan tycker bara hon är så himla duktig och ni efterfrågar ju bra erbjudanden:) Vill heller inte uppmuntra någon att göra en behandling om man inte redan tänkt igenom och bestämt att man vill göra det – ni är alla vackra oavsett! Men nu handlar ju ändå den här bloggen om skönhet och om man noga avvägt att man vill korrigera eller förbättra något så är det viktigt att man gör det hos någon som är duktig och kan sin sak.  

Puss så länge

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Hanna Elfast
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Fridsell
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che